2777
2789
عنوان

شب یلدا آخه که چی واقعا

534 بازدید | 43 پست

فقط بخاطر یه دیقه که اضافه میشه به وقت مردم کلی تدارکات میبینن ،مهمونی میرن مهمونی میان.یکی میگه باید خونه مامانم باشیم اون یکی میگه ن پارسال اونجا بودیم امسال باید خونه مامان من باشیم سر کجا بودن دعوا میشه 

خودم به چشم دیدم خیلی هارو ...

شب یلدا هم مثل شبای دیگس بنظرم فرقی نداره 

شب عید شب چهارشنبه سوری فرق داره اما یلدا ن 

یکی دستش خالیه نمیتونه وسایل بخره میره عکسای بقیرو میبینه اونم خب دلش میخواد 

اینا چی؟؟؟

اینیستا هم پرشده از عکسای یلدایی 

بنظرم ک بی معناست⁦☹️⁩

فقط خدا ⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که موافقم 

شبیه که فامیل دور هم جمع میشه و کلی خوش میگذره 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

ی سنت قدیمیه ولی متاسفانه سفره های اینستایی کلا اون سنتو کمرنگ کرده و همه چیو ب زرق و برق تبدیل کرده

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
ما اصلا عین خیالمونم نیس 😅

خیلی ها برعکس شما دعوا میکنن،بحثشون میشه 

مثلا روزای دیگه شاید هرشبم بره خونه ی مثلاً مادر دختره اما شب یلدا میگه ن 

یا بر عکس کلا مسخرس

فقط خدا ⁦❤️⁩

با تجملات و سخت گیری ها خرابش کردن

ما همیشه خونه ی بزرگتر فامیل جمع میشدیم، میگفتیم، می خندیدیم، شاهنامه و حافظ میخوندیم.

این هویت و رسم و رسوم ایرانیه، از قدیم شب چله رو میگرفتن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

باحرفات موافقم اینقدر شلوغ بازی نداره که ما درحد توانمون خوراکی میخریم خوانوادگی دور هم خوش میگذرونیم تا هروقت خوابمون بگیره دیگه این مسخره بازیا چیه لباسو وتمو ....

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏