2777
2789
عنوان

شب یلدا آخه که چی واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خب بلند ترین روز سال رو هم زرتشتی ها جشن میگیرن تو روسیه شبهای سفید رو جشن میگیرن و از تمام دن ...

اره درسته 

اما فضای مجازی اینیستا خیلی شلوغش میکنن مخصوصا بلاگرا 

قدیم خیلی بهتر بود ساده و صمیمیت 

فقط خدا ⁦❤️⁩
عزیزم بهونس واسه دورهمی دیگه وگرنه عیدم بی معنیه  چهارشنبه سوری هم بی معنیه

نه اونا بنظرم قرق می‌کنه 

شب یلدا هم خوبه اما ساده مثل قدیم برگزار بشه نه مثل این عکسای اینیستا ک بلاگرا میزارن 

قدیما صمیمیت بود

فقط خدا ⁦❤️⁩

ینی یه شبه طولانیی کنار اونایی که دوسشون داریمو دوسمون دارن یه‌جورایییی اخ تو شب یلدای منی

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره

الان تا اسم یلدا میاد،همه میرن تو فاز آتلیه با تم یلدایی،آجیل و شیرینی های آنچنانی،تزئین میوه،ژله و کیک و...

قبلا یلداها انقد دلچسب بود،فقط انار و چندتا شیرینی خونگی، فال حافظ و شاهنامه خوانی

الان تا اسم یلدا میاد،همه میرن تو فاز آتلیه با تم یلدایی،آجیل و شیرینی های آنچنانی،تزئین میوه،ژله و ...

وای دقیقااااا هرچی مدرن تر بدترررررر 

فقط خدا ⁦❤️⁩

تجملات اونقد اهمیت پیدا کرده ک اصل دور هم ابودن و خوش گذروندن زیر سوال رفته.... خونه هایی با مبل های آنچنانی ک ی قطره چای بریزه روش حیف میشه ، پرده ها ؛ فرش ها... بعضی ها واقعا از همون مبل و فرش و پرده لذت نمی برن فقط دغدغه ب رخ کشیدن دارن....

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒

سلام اسی جان اخه ما ایرانیا زیاد جشن نداریم الان خارجیا یه عالمه جشن دارند ولی ما چیه شب یلدا هم خوبه بد نیست 

من خودم شب یلدا  دوست دارم میخوام تدارکت اینا ببینم ولی میرم اینستا روانی میشم دلم میخواد همه اونا درست کنم ولی خب اشتباه

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰