2777
2789
عنوان

من و قرمه سبزی همین الان + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست
یوقت نفت بخاری تموم نشه نصف شب خونه پر از دود بشه  اگه تا حالا شب روشن نبوده بخوابی  ساع ...

نه پر پرش کردیم  فکر نکنم تموم بشه   با این حال چند ساعت دیگه نگاه میکنم خونه رو فنا ندم  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبل 😂

🙈🙈😆😆❤️

نوووش

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
نوش جونت تا فردا عالي جا ميوفته برو بخواب ك نبينيش فقط😂

مرسی ❤️ آره دیگه برم بخوابم وگرنه همه اش بهش فکر میکنم 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
ممنون میشم😍😍

ببین پختن که بلدی پس نکته میگم 

گوشت رو با یخ ننداز تو غذا بزار یخش باز بشه بعد با پیاز داغ تفت بده تا خونابه اش خشک بشه و تغییر رنگ بده سبزی رو حتی سرخ شده رو حتما با گوشت تفت بده 

حتما لیمو عمانی بزن غذا نه آبلیمو سعی کن پوست لیمو رو بکنی و فقط مغژ بریزی آخرای پخت یه قاشق شنبلیله رو سرخ کن به غذا اضافه کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تهران الان بارون شدید سیل🙈😍❤️

خوشبحالتون 😍 واسه ما فقط الکی سرده نه بارونی نه چیزی 

شوهر من تو خونه بوی غذا باشه نمیخوابه دوست نداره بعد هم فردا فسنجان درست میکنم

چقدر سخته حساس باشی به بوی غذا 🤕

من تا حالا فسنجون درست نکردم خیلی دوست دارم امتحان کنم 

خوشبحالتون 😍 واسه ما فقط الکی سرده نه بارونی نه چیزی 

❤️❤️❤️❤️😍😍

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
شوهرم قول داده شام ازبیرون بگیره به فرداشم میریم شهرستان.حلالت نمیکنم نا مسلموووننننن

ای بابا 🤣🤣 قربونت حلال کن