2777
2789
عنوان

من و قرمه سبزی همین الان + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 81 پست
اخه امشبم تا همین چند دیقه پیش ژله و انار و کیک خامه کشی درست کردم واسه فردا صبح ک جشن میگیریم برا ب ...

آخی 🥰 خسته نباشی مامان مهربون   خب پس کلی تدارکات دیدی قرمه سبزی ان شاالله هر وقت حوصله داشتی درست کن     تاپیک بزن عکسشونو بذار بقیه ایده بگیرن منم تگ کن 😍

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم میدی که فردا بپزمش؟

عزیزم اول پیازو طلایی سرخ کن بعد گوشتو بریز بذار با حرارت کم بپزه  آبش که کشیده شد فلفل سیاه و زردچوبه بریز تفت که دادی سبزی رو اضافه کن خوب خوب سرخش کن  من همیشه شعله رو کم میکنم در قابلمه رو میذارم هر سه چهار دقیقه همش میزنم زیر سبزی ها نسوزه  حدود بیست دقیقه سرخ کردنشون طول میکشه وقتی سبزی ها به روغن افتاد آب جوش میریزم و میذارم چند ساعتی بپزه  یه ساعت مونده به پخت کامل لیمو عمانی رو اضافه میکنم ( دوتا سوراخ کوچولو روش بزن بذار تو آب یه ساعتی بمونه ) بیست دقیقه مونده هم کنسرو لوبیا میریزم  بنظرم با کنسرو لوبیا خیلی بهتر میشه چون سسش خوشمزه است  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))