2777
2789
عنوان

پزشکان آینده وقت گرانبهاتون بخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 32 پست
ببین من شبای کنکور میشستم تو بازی گوشی توت فرنگی و سیب و گیلاس میکاشتم     تهش آزاد قبول ش ...

مچکرم از شما 

ولی واقعا متوجه نمیشم چرا فکر میکنید کسی که اومده اینجا ، درس نمیخونه 

میرم تو گوگل جستجو میکنم جملات انگیزشی ،  بهتره 

ممنون دوست عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله تکان دهنده دارم برات  وقتی تا دو شب اینجا میچرخی باید رو انتخاب های دیگه ای فک کنی گل

سال کنکورم من عضو نی نی سایت بودم آخر شب یه سری میزدم رشته ای هم که میخواستم آوردم

این حرفا کلیشه ایه و فقط استرس بیجا به کنکوری میده

فقط طلاق

مچکرم از شما  ولی واقعا متوجه نمیشم چرا فکر میکنید کسی که اومده اینجا ، درس نمیخونه  میر ...

نگفتم شما درس نمیخونی

ذات فضای مجازی به خصوص اینجا اینطوره که کم کم آدم جذبش میشه و زمان بیشتری تلف میشه

برای همین گفتم بهتره یه سال نیاین تا وابسته نشین و اون زمانو صرف درس خوندن یا تفریح برای بازیابی انرژیتون کنین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
سال کنکورم من عضو نی نی سایت بودم آخر شب یه سری میزدم رشته ای هم که میخواستم آوردم این حرفا کلیشه ا ...

واقعا حرفتون درسته ، آخه این دوستان گرامی متوجه منظور بنده نشدن ، من کلا نه اینستا میرم سر بزنم ، نه نی نی سایت ، کلا فکر کنم تا الان زیرِ ۱۰ تا تاپیک هم نذاشتم ، اونم پارسال بود واسه امتحان ابجیم 😂

واقعا حرفتون درسته ، آخه این دوستان گرامی متوجه منظور بنده نشدن ، من کلا نه اینستا میرم سر بزنم ، نه ...

حیف اینستا نداری وگرنه پیج خوب می‌شناختم برا جمله انگیزشی

تلگرام چی؟

فقط طلاق

حیف اینستا نداری وگرنه پیج خوب می‌شناختم برا جمله انگیزشی تلگرام چی؟

دارم هر دوشونو ، اما نمیرم ، تلگرام هم میرفتم بعضی اوقات واسه دانلود پی دی اف کتاب ، اگه پیج خوب واسه جملات انگیزشی میدونی بگو رفیق ، من هر روز صبح ۲ ، ۳ تا جمله ی انگیزشی مینویسم بعد درسمو شروع میکنم 😄 خیلی عالیه 

https://t.me/Exitomag_Channel

ممنونم عزیزم 🥰

فردا صبح نگاه میکنم چنل رو 

ما بنا به دلایلی امشب شب یلدا رو با خانواده بودیم ، برای همین بیدارم ، وگرنه که ۱۰ ، ۱۱ خوابیدم 

راستی یلداتون هم مبارک 

سومم . راهنمایی .  ریاضی

به خاطر این مجازی بودن کلاس ها ، خیلی پایه ی بچه ها ضعیف شده ، حالا واسه این امتحان های نوبت اول شب امتحانی بخون فعلا ، تا تموم بشن بعدش تمام تلاشت رو بکن تا امتحان های نوبت دوم رو که نهاییِ با نمرات عالی بدی ، تا معدلت خوب شه بری اون رشته ای که میخوای ، خودِ من نهم معدلم ۲۰ بود ، چه دورانی بود واقعا 😎