2777
2789
عنوان

دنبال درخت کریسمسم ولی خیلی گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مردم پول ندارن نون بخورن😕 درخت چی😕

خب عزیزم من فقط نظر خواستم 

بین این همه بلاگرای اینستا و اینا ک همش برای کلاس گذاشتن درخت میزارن با خودم گفتم تو از تولد تا الان ک اندازه گاو شدی دینت بوده هنوز درست انجامش ندادی

بعد یه سوال هنگام تزئبن (درست نوشتمش؟) درخت کریسمس اگه بخوای زمین بخوری ناموسن میگی یا ابلفض یا یا ع ...

سواال بسیااار جذابی بود😂

راستش نمیدونم مسیحی ک توی ایران بزرگ شده باشه چی میتونه بگه؟😂

من مسیحی نیستم ولی دوس داشتم باشم  میخوام مخ شوهرمو بزنم بریم خارج بعد دینمون رو عوض کنیم جواب ...

حالا خارج رو برو دینتو چکار داری مسلمونی که خیلی راحتره شده ببین درختم نمیخواد 🤣🤣🤣

خدایا شکرت 
من مسیحی نیستم ولی دوس داشتم باشم  میخوام مخ شوهرمو بزنم بریم خارج بعد دینمون رو عوض کنیم جواب ...

معمولا برای پناهنده شدن دینشونو عوض میکنن که بتونن مهاجرت کنن. شما میخواین برعکس کار کنین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خب عزیزم من فقط نظر خواستم  بین این همه بلاگرای اینستا و اینا ک همش برای کلاس گذاشتن درخت میزا ...

گلم مصنوعی کیفیت پایینشو بگیر سایز معمولی من گرفتم ۳۵۰ شد 

با نمکم هستن بیشتر از این نمی ارزه آدم هزینه کنه