2777
2789
عنوان

دلم گرفته از همه چی

162 بازدید | 19 پست

اوایل دوسش نداشتم.اما الان خیلی وابستش شدم.چن روز پیش سر مادرش حرفایی بهم زد که خیلی شکستم.اما اخرش رفتم بغلش گفتم ارومم کن.از فرداش تصمیم گرفتم سر سنگین بشم. بهش گفتم که اگر نیازی داشتی بیا کارت رو بکن و برو نمیخاد چیزی بگی.اونم گفت از این ب بعد مثل خاهر و برادریم.

بعد نیومد سرجاش بخابه.چنبار گفتم بیا بخاب سرجات من خابم نمیبره اینطور.گفت باید عادت کنی.باز چنبار دیگم ازش خاستم فقط بیاد کنارم بخابه.تا اومد خابید.بازوشو کشیدم گفتم میخام بیام بغلت.با لحنی بدی گفت میخام بخابم

خابم نمیبره بااینکه خیلیییی خستم.

خیلی بهم توهین کرد اونشب.حتی محکم زد تو سرم.من هیچی نگفتم.فقط برا اینکه به مادرش تعارف نکردم بیاد خونمون.

دلم خیلی شکسته....نمیدونم چیکار کنم...

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
چرا

چی چرا

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد پرروش نکن

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
انقد پرروش نکن

نمیدونم چیکار کنم

اشکام بند نمیاد

گفت مادرم همه چیزه منه.گفتم چرا زن گرفتی پس

گفت اشتباه کردددم

خیلی بده من الان شوهرم به خاطر اخلاق گندش شش سال ازم جدا میخوابه بعد از شش سال هنوز برام سخته وقتی ج ...

من خیلی وابستش شدم.خیلی خستم.خیلی اعصابم ضعیف شده

میگی دلم از همه چی گرفته میگم چرا 😐

گفتم ک

نمیدونم چیکار کنم اشکام بند نمیاد گفت مادرم همه چیزه منه.گفتم چرا زن گرفتی پس گفت اشتباه کردددم

چه پررو😑

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
چه پررو😑

خیلی حرفا زد بهم.با این وجود من رفتم بغلش کردم

خیلی خستم

هیشکیو ندارم حتی باهاش درد و دل کنم

من خیلی وابستش شدم.خیلی خستم.خیلی اعصابم ضعیف شده

من هرچی میگذره برام سخت تره که تحویلم نمی گیره شوهرم ناراحتی اعصاب داره هر چی محبت کنم بازم اون رفتار خودش رو داره تو نزار شوهرت به نبودنت عادت کند 

خدایا لطفا منو تنها نذار
من هرچی میگذره برام سخت تره که تحویلم نمی گیره شوهرم ناراحتی اعصاب داره هر چی محبت کنم بازم اون رفتا ...

شایدم تقصیر خودمه.نمیدونممممم.