2777
2789
عنوان

دلم گرفته از همه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
خیلی حرفا زد بهم.با این وجود من رفتم بغلش کردم خیلی خستم

ای بابا غصه نخدر مردا همینن😐

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
شایدم تقصیر خودمه.نمیدونممممم.

نزار که ازت دور بشه من خیلی تلاش کردم ولی نشد شوهرم خیلی بد اخلاقه اطرافیان به من میگن تو چطوری باهاش کنار میایی ولی تو اگر شوهرت اخلاقش نرماله تلاش کن نزار ازت دور بشه

خدایا لطفا منو تنها نذار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار که ازت دور بشه من خیلی تلاش کردم ولی نشد شوهرم خیلی بد اخلاقه اطرافیان به من میگن تو چطوری باها ...

ینی میگی حرفاشو و توهیناشو فراموش کنم؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
ینی میگی حرفاشو و توهیناشو فراموش کنم؟

جوابش رو دادی اگه جوابش رو دادی به نظرم دیگه کشش نده من الان حسرت به دلم موندم که توی دعوا فقط یک بار وجواب شوهرم رو بدم

خدایا لطفا منو تنها نذار