2777
2789
عنوان

اگ شما بودین اینکارو میکردین ؟

98 بازدید | 9 پست

دوستان همسرم چند وقت بود دنبال یه زمین بود امروز یه زمینو پسندیده بود .. بعد اومد گفت باید طلا هاتم بدی بفروشم .. البته قبلا خودم بهش گفته بودم اگ کم آوردی من طلامو میدم .. گفت باید بدی منم گفتم باشه تو صندوقه صبح رفتی اونجاس وردار ببر بفروش .. الانم بعد اینکه شوهرم خوابیده بشدت پشیمون شدم ک چرا گفتم باشه میدم ... اگ شما بودین چیکار میکردین ؟؟؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو یه بخشیشو به‌نامم بزن

عمرا این کارو بکنه ... اخلاقش یجوریه . اصلا جرات نمیکنم بهش بگم میگ تو بهم اعتماد نداری یا اینکه جداییم هر چی داریم مال دوتا مونه

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
بگو اندازه طلا به نامت بزنه

گفتم عزیزم کامنت قبلیمو بخون

چ اشکالی داره؟

نمیدونم واقعا .. خودم گفتم میدم الانم پشیمون شدم 

ببخشید ولی این طلا سرمایه زندگیه اگه شوهرت خوبه که هیچ اگه نیست بهش بگو باید به نامم بزنی

باید بگم همسرم یه مرد قابل اعتمادیه .میخاد توش خونه بسازه .. خودمم نمیدونم ‌چه مرگمع ک یهو پشیمون شدم