سلام بچها توضیح کامل میدم ببینید کارم درست بود یا غلط؟ما سالی ی بارم خونه برادر شوهرام نمیریم ولی اونا ماهی یکی دوبار میان.دوهفته پیشم اینجا بودن قرار شد شب یلدا هممون خونه یکیشون دورهم جمع بشیم.خودش همون روز دعوت کرد.حتی من رفتم واسه خودمو پسرمم لباس گرفتم.دیروز ب شوهرم گفتم ب داداشت بگو آخرش این دورهمی برقراره یا کنسله.اگه نمیریم خودم تدارک ببینم واسه خودمون ب دختر برادرشوهرمم میگم با شوهرش بیان اینجا آخه فقط دوتا مون تو این شهر غریبیم.شوهرمم زنگ زد اونم گفت کنسله و دستوبالم خالیه این ماه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالم از شب یلدا بهم میخوره انقد عصبانیم که الان کارد بزنن خونم در نمیاد تا الان فک میکردم مادرشوهرم فرشتست ولی الان میبینم همه مادر شوهرا خرده شیشه دارن😔😔😔
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
شوهرم ساعت ۸ از سر کار اومده میگه داداشم زنگ زده گفته همه چی خودمون میاریم میایم اونجا شب یلدا
غذا هم میارن؟
شوهرم ساعت ۸ از سر کار اومده میگه داداشم زنگ زده گفته همه چی خودمون میاریم میایم اونجا شب یلدا
اون همه چی و تو خونه خودشون نمیتونستن بزارن مهمونیم کنسل نکنن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا