2777
2789

اول از همه بگم کاربری متل من نیست

پسرا میشه این تاپیکمو جواب بدید

پسری که میگه حتما با تو ازدواج مییکنم و خیلی دوست دارم ولی مثلا شبا میره پارک با دخترا بازی میکنه و ی دختری هست باهاش جیک تو جیک هی هم بهش بگی این کیه بگه کس خاصی نیست تو پارک میاد و همو فالو داشته باشند 

واقعا این پسر عاشقته یا ن حالا خدایی پشت سرم هم همینو بگه ک عاشقمه ولب این رفتار ها رو هم داره

حالا من سر ابن موضوع باهاش دعوا گردم بعد اونم ناراحت بود از اینکه من قهر کردم وقتی آشتی کردم ‌کلی ذوق کرد ولی نمیدونم چرا دختر رو انفالو نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو توی آب نمک خوابونده

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
خودتو با حرفات قانع نکن اخر این رابطه معلومه دیگ چی میشه ادامه نده باش به هیچ وجه

بزار اینو بهت بگم ک تو پارک ک من نبود جلوی چند نفر دیگه گفته که من خیلی دوستش دارم (منو) ناراحتم از اینکه قهر کرده ولی نمیدونم چرا اون دختر رو انفالو نمیکنه

بزار اینو بهت بگم ک تو پارک ک من نبود جلوی چند نفر دیگه گفته که من خیلی دوستش دارم (منو) ناراحتم از ...

اصلا به این چیزا ک جلو فلانی گفته  داخل پارک گفته دوست دارم اینا نیست فعلا براش ی ذخیره ای 

باور کن ادامه ندی باش بعدا میفهمی ی برد بزرگ تو زندگیت بوده 

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)