2777
2789
خوش بحال بچه هاتووون😍😍

زنده باشيد

باورتون ميشه خييييلى بچه هامو بوسيدم

پسرم كه تا هفت سال (بعدش كمتر)

دخترمو از وقتى دنيا اومده تا حالا 

ازبس مى بوسمش خسته ميشم ولى سير نه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم افتاد یهو یبار گفتم بنظرت سوراخ دماغم کوچیک نیس؟ گفت قشنگه قربون سوراخ دماغت برم😂😂😂یادش افتادم یهو

اون کاربر گیس_فلفل حرف دلمو زد گفته بود اگه با مهربونی کامنت بذاری برام منم 4برابر مهربونتر جوابتو میدم اگه بد جواب بدی منم4برابر بدتر جوابتو میدم😎
آره عزیز دلم❤...توی تاپیک آخرم که نامه هام به ممد رو دوباره گذاشتم گفتم که همون شایدم آره شایدم نه ه ...

من در جریان نامه های تو و ممد نیستم والا😂😂

داخل ی تاپیک پربازدید باهم اشنا شدیم دیدم شخصیتت شوخ طبع و باحاله با من جور میشه دیگ باب آشنایی رو باز کردم😁♥️

میدونم  یکم سخته ولی خب بسپر به گذر زمان حلش میکنه😉 اما خودتم کم کم خجالتو بزار کنار و بخت ...

در مورد چیا باهاش حرف بزنم؟ 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
من در جریان نامه های تو و ممد نیستم والا😂😂 داخل ی تاپیک پربازدید باهم اشنا شدیم دیدم شخصیتت شوخ ط ...

جااان جااااان عزیززززز دلممممم😍😍😍😍❤❤❤❤دوستی با آدم بامعرفتی مثل تو باعث افتخاره برام😍😍😍❤❤❤❤

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
خواخور جان حالا شاید مَرکه خاش نَبی😂

نه دیگه منظورم اینه که برا استخون بدنت بمیرم😂😂😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
قربون سوراخ دماغش بشم😂😂

😂😂😁

اون کاربر گیس_فلفل حرف دلمو زد گفته بود اگه با مهربونی کامنت بذاری برام منم 4برابر مهربونتر جوابتو میدم اگه بد جواب بدی منم4برابر بدتر جوابتو میدم😎
یادم افتاد یهو یبار گفتم بنظرت سوراخ دماغم کوچیک نیس؟ گفت قشنگه قربون سوراخ دماغت برم😂😂😂یادش افتا ...

من اينو هميشه به دخترم ميگم 😂👌🏻

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…