2777
2789

۳ ساله دوستیم.داره میره سربازی دو روز دیگه..

خیلی حالم گرفته اس😔💔

میدونین هر چند روز یه بار میان ؟؟؟اونجا گوشی دارن یا ندارن چجوریه؟؟؟

تهرانیم جفتمون..سربازیشم افتاده تهران..اگر اطلاعی چیزی دارید بگید تروخدا خیلی اعصابم خورده..

این ک پاشم صب و باهم حرف نزنیم واقعا اذیتم‌میکنه..عادت کردیم ب هم خب.😔

قصدمون ازدواجه ایشالا..یکم از سربازیش بگذره قصد داریم اشنا کنیم خانواده هارو..البته در جریانن ولی رسمی نشده.

کسیو ندارم حرف بزنم ب دلداریتون نیاز دارم😥😭😭

اگع تو همین شهرع کع خیلی خوبع اعصابت خورد نباشه گوشی یواشکی دارع میتونه بیاد خونه مثلا مرخصی بگیره برا چرخش تو شهر و بیاد ببینتت

لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.
اگع تو همین شهرع کع خیلی خوبع اعصابت خورد نباشه گوشی یواشکی دارع میتونه بیاد خونه مثلا مرخصی بگیره ب ...

واقعا؟؟🥺🥺

نمیدونم خیلی ناراحتم..دوری سخته😭

اره گوشی یواشکی بهش گفتم میبره ..

ایشالا ک زود زود بیاد😔مرسی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟🥺🥺 نمیدونم خیلی ناراحتم..دوری سخته😭 اره گوشی یواشکی بهش گفتم میبره .. ایشالا ک زود زود ...

اصلا اذیت نشو منم رل دوستم سربازی رفت تو همون شهر خودشون افتاد ولی مرخصی میاد میچرخه تو شهر میبنتش و با گوشی یواشکی حرف میزنن 

لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.
دو ماه آموزشی یکم سخته بعدش خوب میشه غصه نخور گوشی یواشکی میتونه ببره ولی ارتباطتون کمتر میشه

اره اولش سخته میدونم😟😭😭

خدا بهمون صبر بده فقط زود تموم شه🥺

اموزشی مگه ۴۵ روز نشده عزیزم؟؟

خوبه که همین تهرانه. ناراحت نباش . اونجا میتونه گوشی ساده ببره.دوربینم نداشته باشه. اما اولش گوشیاشونو تحویل میدن،

خیلی ام کم گوشیاشونو بهشون تحویل میدن که به خانواده ای چیزی خواستن زنگ بزنن. 

دوماهه دیگه ، زودی تموم میشه.

خوبه که همین تهرانه. ناراحت نباش . اونجا میتونه گوشی ساده ببره.دوربینم نداشته باشه. اما اولش گوشیاشو ...

اره خداروشکر باز همین جاست🥺🥴

اره این اولش خیلی سخته..خداونه فقط زود بگذره این ۴۵ روز😔💔

مرسی عزیزم از دلداریت😘

مرخصی هم کم بهشون میدن، بازم خوبه حالا.. حالا اگر بعدا هم باز بیفته تهران خوبه،  بیفته تهران ...

احتمالا بیفته تهران..نمیدونم ولی.

اخه تک فرزنده و همین یه دونه پسره.ب نظرت تهران میفته؟؟

بعد اینجا بیفته ۲ میاد خونه واقعا؟؟😍

اخه مگه اونایی ک نامزد یا عقدن مگه اینجوری نیست؟

ما ک هنوز عقدو نامزد نیسیم..

احتمالا بیفته تهران..نمیدونم ولی. اخه تک فرزنده و همین یه دونه پسره.ب نظرت تهران میفته؟؟ بعد اینجا ...

اخه میدونی چیه. تازگیا با کامپیوتر اسمارو میزنن که کجا میفتن.

بعد بستگی به این که تحصیلاتش چی باشه هم داره.

ممکنه مثلا همین تهران نیازش داشته باشن

ممکنه مثلا یه شهره دیگه بخادش. 

فقط دعا کن دیگ

پارتی ام خوبه اگه داشته باشه هاااا😑😂

ولی اگه تهران باشه اره ۲ میاد خونه. البته میگم باز به تحصیلاتش بستگی داره

فک‌کنم سرباز صفر دیر تره...

مثلا تحصیلاتش بیشتر باشه سروانی چیزی میشه

بخاطر همینم زودتر تموم میشه ساعتش

اخه میدونی چیه. تازگیا با کامپیوتر اسمارو میزنن که کجا میفتن. بعد بستگی به این که تحصیلاتش چی باشه ...

اره البته ب چیزای دیگم بستگی داره..

تحصیلاتش لیسانسه..رشتشم حسابداریه..

ب نظرت میفته همینجا؟؟با توجه ب کرونا و اینا؟؟؟

وای اگر اونجوری باشه ک همینجا باشه و زودم بیاد خونه ک دیگه عالی میشه😔😍

اره البته ب چیزای دیگم بستگی داره.. تحصیلاتش لیسانسه..رشتشم حسابداریه.. ب نظرت میفته همینجا؟؟با تو ...

دعا کن دیگ. چیزی معلوم نی. 

میگم یهو ممکنه یه شهره دیگه مثلا درخواست بده ..

حالا انشاالله که همین تهران بیفته بعدشم.

اونجوری خیلییی خوب میشهههه

الان کجاست!؟

واقعا؟؟🥺🥺 نمیدونم خیلی ناراحتم..دوری سخته😭 اره گوشی یواشکی بهش گفتم میبره .. ایشالا ک زود زود ...

اموزشی فک نکنم گوشی بدن اما بعد آموزشی احتمالا از این گوشی ساده ها می‌تونه داشته باشه البته بستگی به جاشم داره نگران نباش مثل چشم بر هم زدن تمومه فقط اولش یکم سخته