2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من با این خانواده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گیر دادن بخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
خوب دعوا نکنید سیاست داشته باش نزار اونا به خواسته شون برسن جلوشون از حمایتهای خانواده خودت از شوه ...

عزیزم بخدا من نمیگم واسه من اینکارارو کنین اونکارارو کنین من فقط میگم واسه من هیچکاری نکردن چرا تو هر مناسبتی گیر میدن که برم اونجا ناراحت شم،؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دعوا نکنید سیاست داشته باش نزار اونا به خواسته شون برسن جلوشون از حمایتهای خانواده خودت از شوه ...

غیرت ندارن بیغیرتن دیگه تو روشون هم گفتم توروخدا من خونم راحتم دیگه دستتون درد نکنه هی زنگ میزنن شوهرم

اگه خوششون نمیاد رابطتو قطع کن اعصابتم خورد نشه ولی خب شوهرت خواس بره خونشون یسر بزنه بعد میگن زنش ن ...

هم خوششون نمیاد هم تو مراسما الکی دعوت میکنن من برم ناراحتم کنن ایناهم خوشحال بشن فقط هدفشون اینه منم دیگه نمیخام برم نه انتظار دارم نه از من انتظار داشاه باشن

عزیزم بخدا من نمیگم واسه من اینکارارو کنین اونکارارو کنین من فقط میگم واسه من هیچکاری نکردن چرا تو ه ...

متوجه منظورت میشم

خوب خودت داری میگی دیگه

قصدشون ناراحت کردن شماست

ولی شما نباید ناراحت شی

خودتو کنترل کن

بزار بفهمن هیچی از طرف اونا برات مهم نیست

نه محبت نکردنشون نه رفتارای اینطوریشون

✨ Fear the one who does not fear God✨
هم خوششون نمیاد هم تو مراسما الکی دعوت میکنن من برم ناراحتم کنن ایناهم خوشحال بشن فقط هدفشون اینه من ...

یا قطع رابطه کن یا گاهی برو یکی دوساعتی بشین با شوهرت برگرد یا خب وقتی ناراحتت میکنن تو روشون بگو

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
متوجه منظورت میشم خوب خودت داری میگی دیگه قصدشون ناراحت کردن شماست ولی شما نباید ناراحت شی خودتو ...

اخیش فهمیری چی گفتم😄😄فقط چیکار کنم چی بگم شوهرم تا این لحظه میگه نمیریم تا فردا هزار بار زنگ میزنن چی بگم بهش قبول نکنه؟

یا قطع رابطه کن یا گاهی برو یکی دوساعتی بشین با شوهرت برگرد یا خب وقتی ناراحتت میکنن تو روشون بگو

میریم میشینیم میاییم مشکل من تو مراسماست اونو چیکار کنم؟

اخیش فهمیری چی گفتم😄😄فقط چیکار کنم چی بگم شوهرم تا این لحظه میگه نمیریم تا فردا هزار بار زنگ میزنن ...

ببین گلم 

هر حرفی از روی صداقت باشه بیشتر و زودتر به دل میشینه

توام نظرتو با صداقت به شوهرت بگو

بگو هر وقت میریم اونجا من تا چند روز حالم بده از رفتارای خانوادت

دوست ندارم شب یلدامو خراب کنم

بعدم از الان واسه جای دیگه برنامه بچین که نرفتنتون صددرصد بشه

✨ Fear the one who does not fear God✨
الان برا یلدا دعوت کردن؟ رک بگو خونه مادرم دعوتیم

اره واسه یلدا دعوت کردن از صب گفتن ما تو یه ساختمونیم اونامیرن خونیه خواهرشوهرم ما گفتیم نمیاییم اوناهم از صب پیام زنگ شوهرم دیگه ج نمیده

ببین گلم  هر حرفی از روی صداقت باشه بیشتر و زودتر به دل میشینه توام نظرتو با صداقت به شوهرت ب ...

باشه اونجوری میگم اخه هیچ جاییرو نداریم خونیه مامانمینا دوره تو یه ساختمونیم

اره واسه یلدا دعوت کردن از صب گفتن ما تو یه ساختمونیم اونامیرن خونیه خواهرشوهرم ما گفتیم نمیاییم اون ...

تو نگو به شوهرت بگو ما خونه مادرزنم دعوتیم 

تو بگی بدتر لج میفتن باهات

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠