2777
2789

مدل لباس شدم واسه ی مغازه ک دوستم معرفی کرده بود 

ی بار رفتم عکاسی واسشون چهار ساعت اونجا بودم 

ی بار دیگه ز ز زد گفت تو فضای بازه لباسشم شومیزه 

رفتیم چهارتا کلا عکس گرفتیم قرار بود 20تا بگیریم 

هوا سرد بود نشد گفت فردا میریم دیگه زنگ نزد 

بعدش پیام داد ک لباسا کلش کرمی شده چون از سر میپوشیدم بخاطر اون منم عذرخواهی کردم 

الان استوری دختره رو دیدم مدل قبلی شونو میخان بیارن 

پول منو هنوز ندادن  می‌تونستن تسویه کنن بعد مدلشونو بیارن ب دختره چی بگم

😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوستت بگو بگه پولتو بدن... دفعه بعدی هم هرجا خواستی بری بود اول پولتو بدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بهش زنگ بزن بگو نمیخوای هزینه مدلینگ منو پرداخت کنی؟؟؟؟خیلی رک و پوسکنده

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
دوستان مگه شغل شما چیه که قبل از کار پول میگیرید؟

کارهای پروژه ای اید قبلش یه مبلغی بیعانه بگیری بعد کار کنی ولی کارهایی که قرارداد میبندی هر روز میری نه حقوق ماهانه داری 

بهش پیام بدم؟؟

اره حتما

اگر از اول قراربوده با دریافت هزینه اینکار رو بکنید حتما دنبال حق و حقوقاتتون باشید

حتی اگر گفتن لباس ها کثیف شده هم این کثیفی ناشی از شما نیستش که هر مدلی این لباس رو میپوشید ممکن بود کثیفش کنه به واسطه ارایش و...

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN