2777
2789

سلام مامانا نوزاد یک ماهه دارم الان بیدارشدم شیرش بدم لباساش همه خیس بود از جیش پوشکش کشیده بود پایین با لباساش جیش کرده  سرما نمیخوره چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره بعدا بشورش.فقط بدنش خشک باشه.بعدا بشورش..ازین به بعد هم نصفه شب یه بار پوشکش رو تعویض کن.چون شیر زیاد میخورن پوشکش پر میشه.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
اره همینم هست شل بستم 😔😔😔 الان شال گرم کردم بستم به پهلوهاش

ناراحت نباش برای همه مامان ها  پیش میاد 

اگه خیلی سردش میشد حتما گریه می کرد و بیدار می‌شد پس جاش گرم بوده 

آن شا الله سرما نمی خوره

عیبی نداره بعدا بشورش.فقط بدنش خشک باشه.بعدا بشورش..ازین به بعد هم نصفه شب یه بار پوشکش رو تعویض کن. ...

عوض میکنم نصف شبا حتی دم صبح ولی پوشکش خشک بوده فکر کنم به پهلو خوابوندمش اینجور شده

ناراحت نباش برای همه مامان ها  پیش میاد  اگه خیلی سردش میشد حتما گریه می کرد و بیدار می‌ش ...

انشالله بخدا خیلی ناراحتم کاش بیشتر هواسم جمع بود تازه لخاطر کم خونی از بیمارستان مرخص شده 

عوض میکنم نصف شبا حتی دم صبح ولی پوشکش خشک بوده فکر کنم به پهلو خوابوندمش اینجور شده

عیبی نداره.واسه ما هم پیش اومده.نگران نباش.انشالله که همیشه سلامت باشه و زیر سایه تون بزرگ بشه ♥️

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.