2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

کاندوم براشون بخرید

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همە نیازمندا بچە زیادی ندارن،همە اونایی ک بچە زیادی دارن نیازمند نیستن،همە نیازمندا فقر فرهنگی ندارن،همە اونایی ک فقر فرهنگی دارن از نیازمندا نیستن

بلە ولی نادیدە میگیریم غرقیم در خودمون و. ..

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بهترین وحق ترین پیشنهادآدم فقیرو چه به بچه آوردن

اونا عقل ندارن

ولی بچه هاشون چه گناهی کردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بچه هاشونم عین خودشونن واینطوری نسل فقرا ادامه پیدا میکنه کلا آدمای فقیر تمایل دارن ب بچه زیاد

چون بچه رو به چشم‌نیروی کار میبینن

درباره حق بودن عنوان تاپیکت حرفی نیست؛ ولی ایکاش اینایی که هی میان میگن چرا فقیرا بچه میارن و ندارن بچه نیارن و ...

یاد بگیرن سرشون تو زندگی خودشون بکنن و کاری به زندگی دیگران نداشته باشن.

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همە نیازمندا بچە زیادی ندارن،همە اونایی ک بچە زیادی دارن نیازمند نیستن،همە نیازمندا فقر فرهنگی ندارن ...

یه جمله دیگه هم من اضافه کنم😇بچه نداشتن یا کم داشتن هم بافرهنگی و باکلاسی نیست(کلا تعدادبچه ربطی به سطح فرهنگ و شعور ادمها نداره)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻