2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
خ‌وندم.خیلی ناراحت شدم.حرفایی که اونجا زدیو تا بحال بهش گفتی؟مثلا اینکه هیچ وقت پشتش نبودی و تکیه گا ...

هربار قهر کردیم بعدش که میخوایم آشتی کنیم یکم بحث میکنیم یا آروم میحرفیم اون موقع من همه حرفامو میزنم اونم میزنه

بش گفتم چه نیاز هایی دارم گفتم که قهراش خیلی اذیتم میکنه

ولی انگار نقطه ضعف پیدا کرده... الان میترسم دهن باز کنم 

آدم کسیو دوس داشته باشه اینکارارو میکنه??

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
میگم چرا قهر میکنی میگه قهر نمیکنم فقط دوس ندارم باهات حرف بزنم😐

خداازشون نگذره که با روح و روان آدم بازی نکنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینجوری ادامه بدن بله منو یه آدم افسرده کردن بمونم پیششون چی بشه،اگر رفتاراشون عوض نکنن میرم و ب ...

خدا خودش یه راهی جلو پات بزاره عزیزم توکل کن

هربار قهر کردیم بعدش که میخوایم آشتی کنیم یکم بحث میکنیم یا آروم میحرفیم اون موقع من همه حرفامو میزن ...

ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده.همش بر میگرده به بچگی و پدر مادرش

اژنا تا طرفو از دست ندن قدرشو نمیدونن

خداازشون نگذره که با روح و روان آدم بازی نکنن

دلم خیلی شکسته خیلی...😔💔

بچه دست گلمو نگا میکنم میشینم زار میزنم میگم خدا چه گناهی کردم با کلی امید و آرزو و دل پاک اومدم زندگی کنم یا ....😢

ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده.همش بر میگرده به بچگی و پدر مادرش اژنا تا طرفو از دست ندن قدرشو نمید ...

صد در صد همینطوره آدم پدرمادرشو الگو میکنه دیگه

همونطور که من صبوری و بساز بودنو از مادرم یاد گرفتم... کش ندادن بحث و دلخوری و فراموش کردنش رو از پدر مادرم یاد گرفتم

ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده.همش بر میگرده به بچگی و پدر مادرش اژنا تا طرفو از دست ندن قدرشو نمید ...

آره بخدا  همیشه بهش میگم خدا کنه من زود بمیرم یکیو بگیری یه روزایی رو باهاش تجربه کنی یه حرفایی بشنوی ازش... همه ی روزایی که من بودم و حرفایی که به من زدی بیاد جلو چشمت😔😔😔

دلم خیلی شکسته خیلی...😔💔 بچه دست گلمو نگا میکنم میشینم زار میزنم میگم خدا چه گناهی کردم با کلی ام ...

یه دوره امتحان کننزار قهرتون به یک روزم بکشه.اشکال نداره میدونم واست سنگینه غرور داری ولی بخاطر بچه اتم که شده باهاش حرف بزن مسخره بازی در بیار که قهرشو بزاره کنار.

منم خیلی وقتا با اینکه مقصر نیستم میرم جلو.حتی شده میرم جلو دهنشو مثل خنده میکشم و میگم نخند تا خنده اش بگیره

ولی نمیزارم قهر باشه.چون میدونم من ضرر میکنم.مردا که همش بیرونن و سرشون گرمه

آره بخدا  همیشه بهش میگم خدا کنه من زود بمیرم یکیو بگیری یه روزایی رو باهاش تجربه کنی یه حرفایی ...

خدا نکنه عزیزم.تو بچه ی کوچیک داری.انشالله خدا یه راهی برات باز کنه.به حق همین شبای عزیز مادرمون حضرت زهرا

یه دوره امتحان کننزار قهرتون به یک روزم بکشه.اشکال نداره میدونم واست سنگینه غرور داری ولی بخاطر بچه ...

میدونی هرکی یجوره اینکارا به شوهر من جواب نمیده بدترم میشه

فقط یه راخکار خیلی خوب جواب داده بود اونم فهمید از اینجا یاد گرفتم حنام دیگه رنگی نداره الان😐 هرچند بازم الان همون راهومیرم چون راه دیگه ندارم

خدا نکنه عزیزم.تو بچه ی کوچیک داری.انشالله خدا یه راهی برات باز کنه.به حق همین شبای عزیز مادرمون حضر ...

خدا از دهنت بشنوه... برام دعا کن حالم اصلا خوب نیس😢😢