2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
همسرم اعتیاد داشت،من اومدم باهمسرم وبچش زندگی میکنم من بادل صاف اومدم باهزارتافکرخوب،اما اینا مار تو ...

الهیییییی💔

خدا خودش به زندگیت نظر کنه عزیزم 

حالا بچه اتو چرا نبردی با خودت?

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
الهیییییی💔 خدا خودش به زندگیت نظر کنه عزیزم  حالا بچه اتو چرا نبردی با خودت?

من قصد نداشتم بچمو بیارم احترام زیادی برا بچم قائلم اصلا دوست ندارم جایی باشه که تودلشون بگن چرااومده،ولی حقم ندارم برم دیدنش تلفنی صحبت کنم باهاش باید مث یه مرد غریبه حرف بزنم که نکنه همسر ازخدابیخبرم بدش نیاد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگربچه داری رابطه را درمان کن،جز این باید بچتو باید بزاری بری بچه مردمو جمع کنی حقم نداری اونجا اسم ...

ینی هر راهی رفتم هااا ۵ساله همش قهر میکنه... با همه خوب و بداش کنار اومدم ولی این قهراش تو کتم نمیره دیگه😔 من تو خانوادم اصلا قهر ندیدم و این رفتار برام سخته.... بخدا فقط کسی که شوهر قهرو و مغرور داره میفهمه چی میگم خیلی روزای سختی آدم میگذرونه شوهرت از چشمت میفته کم کم ازش متنفر میشی😔😔

آره میدونم وضعیت روحی روانیم خیلی بده😢 همسرم دوسم نداره و قهرهای طولانی مدت میکنه این کارش خیلی ع ...

خوب اگه خودت بری طرفش چی؟اشتی نمیکنه؟هر چی طولانی تر بشه قهرتون بدتره و اشتی کردن سخت تر میشه

اگربچه داری رابطه را درمان کن،جز این باید بچتو باید بزاری بری بچه مردمو جمع کنی حقم نداری اونجا اسم ...

آره بخدا بچه امو نگا میکنم دنیا رو سرم خراب میشه😔 از طرفی میگم این طفل معصوم چه گناهی کرده بزرگ شد ببینه پدر و مادرش قهرن هر چن وقت یبار😢

ینی هر راهی رفتم هااا ۵ساله همش قهر میکنه... با همه خوب و بداش کنار اومدم ولی این قهراش تو کتم ...

این همسرم دقیقا همینای که میگی هستش تقریبا به ۸۰ درصد تصمیم برای طلاق رسیدم،عزیزم اگر واقعا بیفایدس اگر شاغلی جداشو،و لطفا هرگز ازدواج نکن بنظرم شانس زیادی میخواد که یه انسان به پست آدم بخوره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من قصد نداشتم بچمو بیارم احترام زیادی برا بچم قائلم اصلا دوست ندارم جایی باشه که تودلشون بگن چرااومد ...

پس نمیبینیش چیکار میکنی??  چن سالشه? دختر یا پسر?

آره بخدا بچه امو نگا میکنم دنیا رو سرم خراب میشه😔 از طرفی میگم این طفل معصوم چه گناهی کرده بزرگ شد ...

حرفش چیه؟ بشین رک باهاش صحبت کن

پس نمیبینیش چیکار میکنی??  چن سالشه? دختر یا پسر?

پسره الان ۱۵ سالشه،اون اصفهانه من مشهد هر یک سال،یا یکسال و نیم با وساطتت و دعوا باید برم پام برسه اونجا خون بجیگرم میکنه باید چند روز بمونم بیام نکنه شکم بچش عقب بیفته اینکاراشون باعث نفرتم شده تاپیکام بخونی متوجه میشی عزیرم

خوب اگه خودت بری طرفش چی؟اشتی نمیکنه؟هر چی طولانی تر بشه قهرتون بدتره و اشتی کردن سخت تر میشه

قبلنااا چه مقصر باشم یا نه میرفتم منت کشی بعد دیدم پررو شده منم خودمو الکی سبک میکنم و طاقچه بالا میزاری گاهی آشتیم نمیکنه

اینبارم سر سوزنی بخدا مقصر نبودم و چن روز اولم میحرفیدم باهاش ولی اون جوابمو نمیداد دیگه منم الان نمیحرفم

این همسرم دقیقا همینای که میگی هستش تقریبا به ۸۰ درصد تصمیم برای طلاق رسیدم،عزیزم اگر واقعا بیفایدس ...

نه شاغل نیستم

منتظرم بیاد برا آشتی  و من آشتی نکنم چنبار نازمو بکشه پدرشو درآرم بهد آشتی کنم و چنروز اولم سر سنگین باشم تا حالش گرفته شه چون تاحالا هروقت اومده آشتی سریع آشتی کردم

و بعدم بش میگم بریم مشاوره باید زندگیمونو درمان کنیم

بخدا تنهاامیدم به خدا و به این دو تصمیمه😔

ینی بازم میخوای طلاق بگیری?

اگر اینجوری ادامه بدن بله منو یه آدم افسرده کردن بمونم پیششون چی بشه،اگر رفتاراشون عوض نکنن میرم و برمیگردم سر کار خودم بچه خودمو نگه میدارم نه بچه مردمو