2777
2789
عنوان

بچه ها مادرشوهرم دلخور شده

416 بازدید | 35 پست

من امشب ظرفایی و که مادرشوهرم برای یلدا توش میوه اینا اورده بود و دادم به شوهرم که بده مادرشوهرم 

بعد یکم که گذشت شوهرم گفت مامانم ازت دلخور شده بهش برخورده ک چرا ظرفارو خالی فرسادی ما رسممونه شیرینی شکلات میزاریم تو ظرف و اینا

منم واقعا نمیدونستم که اینطوریه رسمشون

میخاستم ببینم زشته فردا شیرینی بگیرم ببرم واسه مادرشوهرم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست گفته زشت بوده کارت اما اونم نباید به روت میاورد

ربطی به رسم نداره، اکثریت برای احترام ظرف رو پر میکنن

ولی خب فردا شیرینی بخر

منو نزنید، نظرمو به استارتر گفتم فقط

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

نه عزیزم خوب شما نمیدونستی که ایشونم چون قدیمیه پایبند رسم و رسوماته زنگ بزنین از دلش درآرین یا یه جعبه شیرینی ببرین بقول خودتون

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫