2777
2789
عنوان

قرص لاغری هزال

32489 بازدید | 21 پست

سلام ..شب همگی بخیر... بچه ها من رفتم از این قرصای لاغری هزال گرفتن .. البته اولین بارمه قرص لاغری استفاده میکنم که اونم رژیم کالری شماری دارم خریدم که اشتهامو کم کنه .. البته من کلا آدم پرخوری نیستم و اهل ریزه خواری هم نیستم ولی گفتم تاثیر رژیمم بیشتر بشه .. الان دو روز مصرف میکنم اما تغییری احساس نکردم منظورم اینه که تغییری تو اشتهام حس نمیکنم ... کیا استفاده کردن و چه نتیجه ای گرفتن خواهش میکنم کسی که استفاده نکرده پیام نزاره ممنون

من فقط تعریفشو شنیدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من هم رفتم بگیرم گفت مص ف کدوم بیشتر منظورش شیرینی‌جات و برنج بود گفتم برنج گفت هزال اثر نمیکنه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نصف ی بستشو مصرف کردم تاثیرشم تو لاغریم عالی بود ولی بعد قطع مصرف وزنم برگشت باید بتونی رعایت کنی بعدش ک وزنت برنگرده...

اشتهامم کم نکرد بیشتر *اسهال شدم از روز سوم چهارم ب بعد مسهل میشی...هرچی بخوری دفع میشه اینجور لاغر میکنه ولی خب همزمان رعایتم کن مایعاتم زیاد بخور....روزی ۳ تا میخوردم صبح ظهر و شب بعد از غذا

من هم رفتم بگیرم گفت مص ف کدوم بیشتر منظورش شیرینی‌جات و برنج بود گفتم برنج گفت هزال اثر نمیکنه

منظورتون اینه که چون مصرف برنجتون بیشتره هزال اثر نداره روتون ؟؟ نگفت چرا !!!

پس چی اثر میکنه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پس چی اثر میکنه

برای من اسلیم داد هنوز استفاده نکردم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
من نصف ی بستشو مصرف کردم تاثیرشم تو لاغریم عالی بود ولی بعد قطع مصرف وزنم برگشت باید بتونی رعایت کنی ...

برا من دو روز گذشته نه اثر مسهل داشته نه کاهش اشتها .. خدا کنه مسهل نشه اینجورب خیلی بده..البته من کالری شماری میکنم روزانه حدود هزار الی هزار و سیصد کالری بیشترر مصرف نمیکنم خودم 

من خریدم اثر نکرد😕نصفشو همینجوری انداختم رفت

اخی عزیزم .. چرا خب حداقل یه بسته رو کامل مصرف میکردی شاید نتیجه میگرفتی... شما حتما نه رژیم داشتی نه ورزش چون این قرصا باید حداقل یا رژیم یا ورزش یکی رو داشته باشی

اسلیم‌دکتر تغدیه داده بتون ؟؟عوارض نداره؟

نه داروساز داد بهم. والا نمیدونم .گفت ندارا