2777
2789
عنوان

آدمای عقده ای اطرافم

168 بازدید | 7 پست

من و همسرم خیلی باهم خوبیم یه جاری روانی دارم که از زمان عقد دنبال طلاق ما بود چون میخواست برادر زاده خودش که چند سال ازهمسر من بزرگ تر تحمیل کنه و نشده از وقتی عقد کردیم کلی حرف پشت سرمون درست کرد با خواهرای روانیش

الانم که عروسی کردم رفته فامیل پر کرده شوهرش میخواد طلاقش بده میگه من از این دختره خسته شدم اینا اختلاف دارن باهم ...

به قدری اعصابم خورده که نگم

ب کتف چپت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت لاله؟ شما هر چی بگی از جملت بد برداشت میشه  باید همسرت گل بگیره دهن جاریتو

شوهرم اصلا این حرف نشنیده خودم امروز متوجه شدم جاریم مارمولک نمیذاره از خودش اثری بمونه چندتا خواهر فتنه و فضول داره اونا پخش میکنن تو فامیل یجوری که اسمی از خودشون نباشه

یه دختر خانمی هستش 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون