2777
2789
عنوان

کلوپ کد نویسی برای کودکان

713 بازدید | 10 پست

دخترم کلاس چهارمه.عاشق فضاست.کلی در زمینه سیارات و کهکشانها و .... مطالعه داره.راهی برای تشویقش جز اینکه کتابهای مختلف براش بخرم بلد نبودم.تصادفی با کلوپ کد نویسی یاسان آشنا شدم.از تابستون داره در کلاسهاش شرکت میکنه.هم با دوستانشون به صورت آنلاین بازی می کنن هم انگیزه برای یادگیری پیدامیکنن.قبلا غیر از دانلود مستندهای فضایی تمام وقتش صرف فیلم و سریال دیدن میشد.اما الان حدود ۶ ماهه قسمتی از سرگرمیش برنامه نویسی شده.

در اینترنت کلوپ کدنویسی یاسان رو سرچ کنید.توضیحات مدیرانشون در خصوص نحوه آموزش به کودکان و آینده ای که براشون در نظر دارند مطالعه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن اگه مایل بودیدثبت نام کنید کد معرف بنده رو بزنید.نمی دونم با این کد اگه شما ثبت نام کنیدآیا به من  و شما تخفیف تعلق می گیره یا نه و نمی دونم  اگه تخفیف تعلق می گیره چقدر

کد معرف من اگه دوست داشتید ثبت نام کنید و استفاده کردید لطفا به من هم بگید آیا تخفیف دادن یا نه

MOA-247A73

🌹

ازکلاس زبان کارساز تره برا ایندشون خوشحالم مادر اگاهی هستید

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
درضمن اگه مایل بودیدثبت نام کنید کد معرف بنده رو بزنید.نمی دونم با این کد اگه شما ثبت نام کنیدآیا به ...

عزیزم راجب بوتاکس توی تاپیکی گفته بودی ازبوتاکس پیش یه خانم دکتری رفته بودی و راضی نبودی خاستم بپرسم الان دوباره رفتی راَضی هستی؟؟؟ اخه منم چند ماه پیش بوتاکس کردم وخیلییییییی نگرانم 

لایک نکنید                      

سلام عزیزم...لذت بردم از هدفمندی شما...برای پیشرفت فرزندم چطور میتونم اقدام کنم دوست دارم استعدادش روبدونم آزمون خاصی هست باید برای کشف استعداد داد؟؟شما چطور کشف کردید فرزندتان رو؟

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

سلام عزیزم...لذت بردم از هدفمندی شما...برای پیشرفت فرزندم چطور میتونم اقدام کنم دوست دارم استعدادش ر ...

سلام از بنده است. من کتابهای مختلف در زمینه های مختلف برای بچه هام از بچگی میخوندم. از بین کتابهای مختلف در زمینه های مختلف علمی و داستانی دختر بزرگم به زیست شناسی و پزشکی علاقه مند شد و دختر کوچکم به نجوم و برنامه نویسی. شما هم بچه هاتون رو در کتابخانه عمومی عضو کنیدو کتابهای مختلف براشون بخرید. در زمان کودکی خودم همین کارها رو مادرم انجام میداد و خییییلی کتاب برام میخرید

سلام از بنده است. من کتابهای مختلف در زمینه های مختلف برای بچه هام از بچگی میخوندم. از بین کتابهای م ...

چقدرر خووب ....واقعا کم هستند افرادی نظیر شما.بخصصوص این دوره زمانه که همه وابسته مجازیهستند

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه