2777
2789
شما هم مشکل خون رسانی داشتین؟؟

نه عزیزم بچه اولم مشکل داشت بخاطر همون میرفتم.سونو هم پیش دکتر مرادی میفرسته که واقعا کارشون عالیه حتما برو گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفیسه برادران خدا بگم چیکارش نکنه هفته ۲۱ رفتم گفتم زیر نظر یک دکتر دیگم بهش دسترسی ندارم بیا برافلا ...

عزیزم شما باید معرفی نامه میبردید.منم سر بچه اولم زیر نظر یه دکتر دیگه بودم و بعد رفتم پیششون واقعا تمام تلاششو کرد واسم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خودش سونو نمیکنه؟

چرا خودش هم سونو میکنه ولی خب اونجا هم میفرسته

عزیزم شما باید معرفی نامه میبردید.منم سر بچه اولم زیر نظر یه دکتر دیگه بودم و بعد رفتم پیششون واقعا ...

معرفی نامه چجوری ببرم ؟ 

من یجا میخام که خود دکتر سونو هم انجام بده همونجا 

عزیزم شما باید معرفی نامه میبردید.منم سر بچه اولم زیر نظر یه دکتر دیگه بودم و بعد رفتم پیششون واقعا ...

از کی معرفی نامه میگرفتم؟از دکتر قبلیم؟خیلییی بدم اومده ازش ب حق علی جواب کاراشو ببینه.من از شهرستان رفتم مشهد دوبار دست خالی برم گردوند...دیگ بمیرمم نمیرم پیشش

از کی معرفی نامه میگرفتم؟از دکتر قبلیم؟خیلییی بدم اومده ازش ب حق علی جواب کاراشو ببینه.من از شهرستان ...

انشالله گذرت هیچ موقع به اونجور جاها نیوفته عزیزم

معرفی نامه چجوری ببرم ؟  من یجا میخام که خود دکتر سونو هم انجام بده همونجا

از دکتر قبلیت،البته من که میرفتم اونجا هرکی مشکل داشت رو ویزیت میکرد.بازم بپرس گلم،اره عزیزم اولین کاری که میکنه سونوئه