مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 عنوان خانمای مشهدی،فوق تخصص طب مادر و جنین خوب توی مشهد که معروفه میخام، خون به بچم نمیرسه😭🙏🙏🙏🙏 4972 بازدید | 22 پست خاهش میکنم اگه دکتر خیلی خوب فوق تخصص طب مادر و جنین میشناسین ، بگین ، فوق تخصص پریناتولوژی ..یه دکتری که تشخیص درست بده چرا به بچم خون نمیرسه😭 1400/09/28 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرم۶۷ عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 6283 هفته چندی پسر گلم خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 خب باید انوکسپارین بزنی فکر کنم زدم اثر نکرده ازمایشای انعقاد خون هم دادم مشکلی نداشتم .الان بند ناف خون به بچه نمیرسونه میخام برم بجنورد که چیزی دست گیرم نشد
hana37630 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 4435 عزیزم دکتر حقی جزو بهتریناست .متخصصه زنانه فقط یکم پولکیه و خیلی به حرفای ادم محل نمیده که من این اخلاقشو دوس ندارم 🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 هفته چندی ۲۴ ام، رشدش توی ۲۰ به مشکل خورد ، انوکسا و اسپرین اسر نکرده فعلا
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 عزیزم دکتر حقی جزو بهتریناست .متخصصه زنانه فقط یکم پولکیه و خیلی به حرفای ادم محل نمیده که من این اخ ... یه دکتر باشه که توی مشهد زبون زد باشه کارش ، پول مهم نیست ..این الان بهترین دکتره؟ نفیسه برادران چطوره،یکی معرفی کرد؟؟
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 32167 من پیش دکتر نفیسه برادران میرفتم عاالی بود گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 من پیش دکتر نفیسه برادران میرفتم عاالی بود گلم یه نفر دیگه هم معرفی کرد، تشخیصش خوبه؟؟ دکتر حقی چطوره؟؟
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 32167 یه نفر دیگه هم معرفی کرد، تشخیصش خوبه؟؟ دکتر حقی چطوره؟؟ تشخیصش عالیه گلم،دوتا بچه هامو هم پیشش میرفتم.دکتر حقی رو نمیشناسم ولی برادران معروف تره خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 تشخیصش عالیه گلم،دوتا بچه هامو هم پیشش میرفتم.دکتر حقی رو نمیشناسم ولی برادران معروف تره شما هم مشکل خون رسانی داشتین؟؟
همسرم۶۷ عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 6283 ۲۴ ام، رشدش توی ۲۰ به مشکل خورد ، انوکسا و اسپرین اسر نکرده فعلا انشاالله خدا مشکلتو حل کنه. نگران نباش.سفت و سخت پیگیر درمانت باش پسر گلم خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
مرواریدارامش عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 20317 یه نفر دیگه هم معرفی کرد، تشخیصش خوبه؟؟ دکتر حقی چطوره؟؟ نفیسه برادران خدا بگم چیکارش نکنه هفته ۲۱ رفتم گفتم زیر نظر یک دکتر دیگم بهش دسترسی ندارم بیا برافلان مشکلم کمکم کن هییییچ کار نکرد برام هیییچی...اخرم بچمو ازدست دادم تاعمر دارم نفرینش میکنم.۱۰۰ تومن گرف بخدا هیچ کار نکرد برام فقط ماماش بزور خودم وزنم کرد .همین
hana37630 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 4435 یه دکتر باشه که توی مشهد زبون زد باشه کارش ، پول مهم نیست .. این الان بهترین دکتره؟ نفیسه بر ... والا خیلیا میرن پیشش برای مشکلات بارداری .و جواب میگیرنمطب قاسم ابادش میتونی ساعت ۵ زنگ بزنی برا همین امروز وقت بگیری. فقط خیلی زود وقتش پر میشه .اگه خاستی بری راس ۵ اینقدر زنگ بزن تا منشیش جواب بده....این دکتری که گفتینو نمیشناسم والا 🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
مرواریدارامش عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 20317 تشخیصش عالیه گلم،دوتا بچه هامو هم پیشش میرفتم.دکتر حقی رو نمیشناسم ولی برادران معروف تره من هفته ۲۱ رفتم فقط لعنتش کردم بخون بالا چی نوشتم