2777
2789
عنوان

در چه صورت دکتر اجازه ی ای وی اف میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست
الاهی نتیجه بگیرید عزیزم😘 الان دارو مصرف میکنی؟ ببخشید نمیخوام وقتتو بگیرم فقط یه توضیح کلی از رون ...

فقط ویتامین داد مصرف میکنم

ازمایشا و عکس رنگی وسونو هم قبلا گرفته بودم گفت نیاز نیس انجام بدی

فقط یه برگه داد گفت برو بهداشت نزدیک خونتون واکسن MR(سرخچه)بزن و تو این یه ماه جلوگیری داشته باشین

هزینه هم گفتن یه تومن میشه ولی اگ تعیین جنسیت میخوای دوتومن عزیزم 

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
فقط ویتامین داد مصرف میکنم ازمایشا و عکس رنگی وسونو هم قبلا گرفته بودم گفت نیاز نیس انجام بدی فقط ...

الاهی فدات بشم. به حق امام حسین (ع) نتیجه بگیرید. چقدر مناسبه هزینه. ببخشید سوال آخر. دولتی میرید یا خصوصی؟آخه فکر میکردم هزینه خیلی بیش از اینها بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاهی فدات بشم. به حق امام حسین (ع) نتیجه بگیرید. چقدر مناسبه هزینه. ببخشید سوال آخر. دولتی میرید یا ...

قربونت ممنون

خصوصی عزیزم

نه گلم ای یو ای هزینه اش کمه خداروشکر

شماهم میتونید انجام بدین

البته هزینه ها فرق میکنه تو شهرا

شاید طرفا شما به ۳ تومن برسه

شایدم کمترز یه تومن

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
قربونت ممنون خصوصی عزیزم نه گلم ای یو ای هزینه اش کمه خداروشکر شماهم میتونید انجام بدین البته هز ...

خیلی ممنونم عزیزم. انشاالله به همین زودی تاپیک بزنی بارداری🤩