۱ اینکه من تودوران دانشگاه همه ی دوستامو از دست دادم چون میگفتن تو رک و بداخلاقی و تنها موندم
۲ اینکه مبایل و لب تاب دوتا خواهرامو ازشون گرفتم و فروختم چون به پول احتیاج داشتم.موبایل خواهرمو چندوقت بعد یکی بهتر از قبل تحویلش دادم واون یکی خواهرمم یه لب تاب قدیمی بود که گرفته بود بفروشه سود کنه چون پول لازم داشتم ازش گرفتم و بعدم بارها من براش خرج کردم اونم خرج کرد کلا شاید من کمترا یه تومن بدهکارش باشم که اونم آخر همین ماه قراره پسش بدم.گرجه خب یه ذره دیر شد
۳ اینکه چرا هر موقعیت کاری که میرم همیشه توش بحث و حدل و دعواس و خب توکارگاه سابقمم کلی دعوابود یکی از دعواها سر من بود و کلی پشت سرم حرف میزدن
۴اینکه من دنبال کارمیکشتم حدود هفت ماه همش کارعوض میکردم و بقیه همش به من میگفتن جرا انقد کا عوض میکنی
۵هم اینکا اصولا من باهرکی دوست شدم رابطه مون خراب شد.سه جهار تا دوست داشتم ای اواخر هرکدومشون یه بی معرفتی سرم دراوردن اما ننیدونم چرا همش حس میکنم من مقصرم.بقیه هم بهم میگن تو باهرکی دوست میشی رابطه ت خرتب میشه.ولی هرچی فک میکنم دوستاز من دوست نبودن
۶هم روابط دوستی ای بوده که با پسرا داشتم گاهی فراموشم میشه باز میاد تو ذهنم و حالم خراب میشه
تاحالاکسیو دیدین مشکلات مشابهی مثل من داشته باشه