2777
2789
عنوان

من بدبخت فلک زده

226 بازدید | 17 پست

۱ اینکه من تودوران دانشگاه همه ی دوستامو از دست دادم چون میگفتن تو رک و بداخلاقی و تنها موندم

۲ اینکه مبایل و لب تاب دوتا خواهرامو ازشون گرفتم و فروختم چون به پول احتیاج داشتم.موبایل خواهرمو چندوقت بعد یکی بهتر از قبل تحویلش دادم واون یکی خواهرمم یه لب تاب قدیمی بود که گرفته بود بفروشه سود کنه چون پول لازم داشتم ازش گرفتم و بعدم بارها من براش خرج کردم اونم خرج کرد کلا شاید من کمترا یه تومن بدهکارش باشم که اونم آخر همین ماه قراره پسش بدم.گرجه خب یه ذره دیر شد

۳ اینکه چرا هر موقعیت کاری که میرم همیشه توش بحث و حدل و دعواس و خب توکارگاه سابقمم کلی دعوابود یکی از دعواها سر من بود و کلی پشت سرم حرف میزدن

۴اینکه من دنبال کارمیکشتم حدود هفت ماه همش کارعوض میکردم و بقیه همش به من میگفتن جرا انقد کا  عوض میکنی

۵هم اینکا اصولا من باهرکی دوست شدم رابطه مون خراب شد.سه جهار تا دوست داشتم ای اواخر هرکدومشون یه بی معرفتی سرم دراوردن اما ننیدونم چرا همش حس میکنم من مقصرم.بقیه هم بهم میگن تو باهرکی دوست میشی رابطه ت خرتب میشه.ولی هرچی فک میکنم دوستاز من دوست نبودن

۶هم روابط دوستی ای بوده که با پسرا داشتم گاهی فراموشم میشه باز میاد تو ذهنم و حالم خراب میشه

تاحالاکسیو دیدین مشکلات مشابهی مثل من داشته باشه

۲ بار این تاپیک رو زدی ها

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

الآن ایرانی جماعت تا ثابت نکنن از تو بدبخت ترن ، دست برنمیدارن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ بار

😂😂چرا خب

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

خوب خودت داری میگی رک و تند و بداخلاقی 

وسایل بقیه رو هم که میبری میفروشی بی اجازشون 

با این اوصاف میخوای سر کارت بمونی و دوست و همکار بمون برات

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
خوب خودت داری میگی رک و تند و بداخلاقی  وسایل بقیه رو هم که میبری میفروشی بی اجازشون  ...

عحب آدنی هستی.دارم میگم حالن خدب نیست ده برابربد تر حالنو خراب کن.من اکه خودم نمیدونستم کارم اشتباه بوده نیمودم تامیک بزنم بگم اشتباهات زندگیم؟واقعا تو جرا مشاورنشدی خیلی بااستعدادی

دوباره میگم👇

این که یه اتفاق همش داره برات با ادم های مختلف تکرار میشه یعنی مشکل از توعه! 

همه دوستات که نمیتونن بد باشن همه صاحبکارات و همکارات نمیتونن بدباشن و همش الکی فقط پشت تویه نفر بد بگن همه پسرا که نمیتونن مشکل دار باشن

بنظر تو خودت فکر میکنی رک هستی ولی شاید زبونت تند باشه و گستاخ بودن با رک بودن متفاوته!

و اینکه بنظر خیلی خودخواه میرسی که حاضری وسیله بقیه رو بگیری بفروشی بخاطر نیاز خودت 

من فکر میکنم مشکل از اخلاق و شخصیت خودت باشه

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
چون واقعا حالم خوب نیست.به شدت دارم خودموسرزنش میکنم.خواهش میکنم یه جیزی بگو که حالم خوب بشه

درمورد دوستات میتونم بگم این حرفا بهونس من خودم بشدت عصبیم طی یک ماجرا هایی اونقدر عصبی میشدم ک هر چی از دهنم در میومد ب دوستام میگفتم اما اونا درکم کردن و تا الان ۷ ساله که دوستیم پس لازم نیست خودتو سرزنش کنی

عحب آدنی هستی.دارم میگم حالن خدب نیست ده برابربد تر حالنو خراب کن.من اکه خودم نمیدونستم کارم اشتباه ...

خوب خودت که عیبت میدونی رفعش کن 

حالا بیام بگم افرین که هروز همه رو قهوه ای میکنی باریکلا که موبایل و لب تاب بقیه رو فروختی بازم به کارت ادامه بده خوبه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
دوباره میگم👇 این که یه اتفاق همش داره برات با ادم های مختلف تکرار میشه یعنی مشکل از توعه!  ه ...

متاسفانه موقعیت جوری نیست که شرح همه ی مشکلو بهت بدم کگتا برات روشن بشه مشکل جیه.ممنون از نظرت توام ندونسته انقد مطمئن حکم نکن