2777
2789
شما هم ازدواج کردید ؟ 

نه من مجردم سنی ندارم هنوز کلا قصد ازدواج ندارم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
😂🧁خدا نگه داره برات اره😶🤣

اره واقعا حالا هرکی منو میبینه میگه خیلی با صبر و حوصله ای ولی بچه ها امونم بریدن به خصوص که تو مرحله پوشک گرفتن بچه اولی هستم 😭

به معنای واقعی دیونه شدم 🤕🔪

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی موقع میگم کاش اصلا ازدواج نکرده بودم 

ی موقع میگم الان اگه ازدواج نکرده بودم از بیکاری میپوسیدم 

درس خوندم ولی کار درست گیرم نیومد خونه دار شدم 

همین دیگه حس و انگیزه زیاد ندارم 

خونه و ماشین تازه خریدیم ولی اصلا واسم مهم نیستن 

اره واقعا حالا هرکی منو میبینه میگه خیلی با صبر و حوصله ای ولی بچه ها امونم بریدن به خصوص که تو مرحل ...

من خودمو گذاشتم جات....خدا بهت صبر بده😶🤣

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
اره واقعا حالا هرکی منو میبینه میگه خیلی با صبر و حوصله ای ولی بچه ها امونم بریدن به خصوص که تو مرحل ...

خوب کردی بچه دار شدی فکر کنم هر چی سن میره بالاتر کمتر پذیراشه 

خوب کردی بچه دار شدی فکر کنم هر چی سن میره بالاتر کمتر پذیراشه 

اره عزیزم هر چی سن میره بالاتر ادم چون تو حال هوای خودش ارامشش بهم میریزه برای من همه میگن خوب شد پشت سر هم اومد یهو سختی میکشی تموم میشه میره نکه تازه یکی رو پنج شش ساله کنی بعد باز دومی بزرگ کنی 

ولی اگه ادم مشکل مالی نداشته باشه و یه زندگی معمولی باشه خوبه بچه داشت جدا از سختی که گفتم خیلی خوبه بچه اولی من دختره دوسال و نیمشه به خدا انگار همدم من شده باباش بخواد چپ نگام کنه جیغ جیغ درصورتی که اصلا زندگی ما اینجور نبوده خودش خودکار یاد گرفته 

مثلا باباش یه بوسم کنه دخترم ده تا بوسم میکنه اصلا یه حساسیت هایی روم داره خیلی دلشینه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من که ۳۷ سالمه هنوز ازدواج نکردم چیی بگم 🤣🤣

مگه ازدواج شاهکارع 

من اگه ازدواج نکرده بودم الان شاغل بودم  ولی انگار قسمت زندگیم اینجوری بوده ناشکری نمیکنم  

ولی کلا اگه قصد داشته باشید هیچ وقت دیر نیست