2777
2789

تازه ۳۰سالم شده

منم عین خودتم

گیر کردم 

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلی یا خونه دار شوهرت چی اون میخواد یا نه ؟ 

شاغلم

اون میخاد،  چنوقت هی میگفت دید از من آبی گرم نمیشه فعلا چیزی نمیگه

منم حوصله بچه ندارم اینکه از خوابم بزنم! ازتفریح از وقتی ک واس خودم دوسدارم بزارم، کلا باید خودتو وقف بچه کنی

منم اینو در خودم نمیبینم

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
شاغلم اون میخاد،  چنوقت هی میگفت دید از من آبی گرم نمیشه فعلا چیزی نمیگه منم حوصله بچه ندارم ...

ولی هر چی بگذره بیشتر سخت میشه اگه بهت مرخصی میدن که کارتو از دست ندی خوبه بعدشم بزاریش پیش مامانی مادرشوهری تا بزرگشع اگه نه که فعلا هیچی 

ولی هر چی بگذره بیشتر سخت میشه اگه بهت مرخصی میدن که کارتو از دست ندی خوبه بعدشم بزاریش پیش مامانی م ...

کسی هست ک بزارم پیشش ، خودم اصا آمادگیشو ندارم

ان شا الله هر چی خدا بخواد و خیر باشه واست  چکار میکنی سرت گرم بشه ؟

مرسی قشنگم 

درگیرم کلا وقتم پره اصلا وقت اضافی ندارم😶😂

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
مگه ازدواج شاهکارع  من اگه ازدواج نکرده بودم الان شاغل بودم  ولی انگار قسمت زندگیم اینجور ...

بله منم اصلا به ازدواج فعلا فکر نمیکنم ، نمیدونم چرا همش استرس ازدواجو دارم 

بله منم اصلا به ازدواج فعلا فکر نمیکنم ، نمیدونم چرا همش استرس ازدواجو دارم 

هیچ استرسی نداشته باش 

فقط از زندگیت لذت ببر هر چی شاد و پر انرژی تر باشی هم به نفع خودته هم ادمای بیشتری اضافه میشن به جمع دوستات بلاخره ممکنه قسمت تو این باشه