2777
2789
عنوان

گوشیم چند روز خاموش بوده

241 بازدید | 22 پست

بچه ها گوشیم در حد چند روز خاموش بوده و از دیشب که گوشیم رو روشن کردم یکمی باطریش زود خالی میشه در صورتی که قبلا خیلی خوب بود زود شارژ خالی نمیکرد به خاطر اینکه که چند روز گوشیم خاموش بوده اینطوری شده ؟؟؟؟ یا باطریش خراب شده ؟؟؟؟ یک مدت ازش استفاده کنم خودش درست میشه؟؟؟؟

گوشیم رو تازه یک ماهه خریدم😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سامسونگه ؟

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
آره عزیزم

والا گوشی یکی از اعضای خانواده منم اینجوری شد اونم مثل شما هنوز یکسال نشده بود که خریده بود و هروقت باطری اش خیلی کم میشد یا خاموش میشد بعدش همین مشکلو داشت و 2 بار حتی دیگه روشن نشد و مجبور شد ببره درست کن. 

حالا شما اگه اولین باره اینجوری شده ببین بعد شارژ دوباره کم میشه یا نه. 

اگه حافظه ات هم پره کم اش کن. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
گارانتی نداره؟میتونی ببری بدی ببینن مشکلش چیه

چرا داره گارانتی داریا داره ولی قبل اینکه گوشیم رو خاموش کنم خیلی خوب بود شوهرم میگه به خاطر اینکه چند روز خاموش بوده اینطوره شده خودش خوب میشه😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
هیچیش نیست، یه بار کامل شارژ کن بذار تا آخر تموم بشه بعد دوباره شارژ کنید درست میشه

واقعا؟ مرسی عزیزم خدا خیرت بده😢🙏🌹

والا گوشی یکی از اعضای خانواده منم اینجوری شد اونم مثل شما هنوز یکسال نشده بود که خریده بود و هروقت ...

نه قبل اینکه خاموش کنم خیلی خوب بود از وقتی دوباره روشن شده یکمی شارژ زود خالی میکنه 

چن روز بصبر خو نشد ببر گارانتی ام ک داره نگران چی هسی

ممنونم عزیزم🌹🙏

قربونت برام پیش اومده بود،الان گوشیم مشکلی نداره

مرسی دوستم باورکن قلبم اومد تو دهنم از ناراحتی و استرس یک دنیا ممنونم عزیزم🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺