2777
2789

اگه نتیجه گرفتین😍

چند بودید؟چند شدید؟

روزی چند بار انجام می دادید؟

ممنون میشم بگید ❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو گذاشتم

دیدم....من یه مدت امتحان کردم چند وقت پیشفک کنم حدود یکسال پیش...ولی فک نکنم تغییر کرده باشم آخه چون تو سن رستم نفهمیدم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

انجام دادام نتیجه نداد 🙂

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
دیدم....من یه مدت امتحان کردم چند وقت پیشفک کنم حدود یکسال پیش...ولی فک نکنم تغییر کرده باشم آخه چون ...

مدام اندازه میگرفتی ؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
مدام اندازه میگرفتی ؟؟

اره رشد قدی داشتم ۱۴سالم بود 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
فک نکنم بابا

تو فروشگاه پلی همه راضی بودن من ۵ روز انجام دادم ولی اگه بشه که خیلی خوبه😐

اره رشد قدی داشتم ۱۴سالم بود 

۶۰ روزو کامل انجام دادی؟؟شیر هم باید بخوریم خو 

چند سالگی☹؟

۱۷ 

تو چندسالته

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙