2777
2789
عنوان

کیا قدشون بلند شد با استفاده از این برنامه👇🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 53 پست
دکتر غدد رفتید؟

دکتر ن ولی آزمایش خون دادم جدیدا 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
دکتر ن ولی آزمایش خون دادم جدیدا 

کمبود ویتامین مثل کم خونی و کمبود روی   ندارید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود ویتامین مثل کم خونی و کمبود روی   ندارید؟

کمبود ویتامین دی داشتم تو ازمایش معلوم شد و بعد دکتر ویتامین د۵۰۰۰واحدی هفته ای ی عدد داد و ویتامین ب۱

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
کمبود ویتامین دی داشتم تو ازمایش معلوم شد و بعد دکتر ویتامین د۵۰۰۰واحدی هفته ای ی عدد داد و ویتامین ...

اگه من به جای شما حتما دکتر غدد هم میرفتم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
۶۰ روزو کامل انجام دادی؟؟شیر هم باید بخوریم خو 

اره انجام دادم ارع

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
نامییییییی😭🥺 تو کجا اینجا کجااااا

دیگه اومدیم یه سر به ایرانم بزنیم😂😂💗

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .