سلام بچه دخترخاله منم تو هفته 26با وزن 900گرم دنیا اومد نزدیک دوماه تو دستگاه بود بعد مرخص شد الان چندسال میگذره ماشاء الله باهوشو خوش زبونو خوشگله نگران نباش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم عزیزم جزئیاتشو، ولی خیلی اون دوماه اذیت شدن چون بچه یه شهردیگه بود مادر یه شهر دیگه داغون شدن اما بخیر گذشت، وقتی این چندروز مقاومت کرده نشونه خوبیه. دکترا همه احتمالی میدن. من دخترم هفت ماهه بود بخاطر یه مشکل جزئی فرستادنش ام ار ای چیز خاصی هم نبود دکترا همه احتمالاتو درنظر میگیرن
بیمارستان خوبیه رسیدگیشون عالیه.به حق امام رضا که همسایمونه ان شاءالله به زودی کوچولوتو صحیح و سالم ...
بیمارستانش عالیه فقط این خونریزیش خیلی نگرانمون داره فکر کنم موقع زایمانم دکترم باعثش شد.میگن اگه امروز جوابش خوب نباشه اعزام میشه قایم یا اکبر پیش دکتر مغز.دعا کن خواهر جان
اکبر فوق تخصصیه ولی بچه من امکان جابجاییش نیست ینی براش خیلی خطر داره.طبیعی بود زایمانمو بریچ.دکترم ...
بریچ باید سزارینت میکرد اونم نوزاد نارس که زایمانش خیلی سخت تر از بچه کامله.تو همون پاستور زایمان کردی؟ میتونستی با داد و بیداد نذاری زایمانت کنن تا ببرنت اتاق عمل.ان شاءالله بچت طوریش نمیشه و به زودی میبریش خونتون ولی از دکترت حتما شکایت کن با جونتون بازی کرده
بریچ باید سزارینت میکرد اونم نوزاد نارس که زایمانش خیلی سخت تر از بچه کامله.تو همون پاستور زایمان کر ...
بچم بیست و شش هفته بود کاش حداقل بخیه میکرد .اگر باعث و بانی اون بوده که هست خدا ازش نگذره که بچمو داغون کرد.الان زنگ زدم بیمارستان گفت نتیجه ش خوب نبوده