2777
2789
عنوان

بچم سونوی مغز داره دکترا میگن نگرانیم .عاجزانه درخواست دعا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8621 بازدید | 273 پست
بچم بیست و شش هفته بود کاش حداقل بخیه میکرد .اگر باعث و بانی اون بوده که هست خدا ازش نگذره که بچمو د ...

چیش خوب نبوده؟؟؟؟؟

وای دلم ریختتتتت 

چیشده ؟

ای وای خدا خودش صحیح وسالم نگهش داره ،دلم کباب شد که😭

🫡

بچم بیست و شش هفته بود کاش حداقل بخیه میکرد .اگر باعث و بانی اون بوده که هست خدا ازش نگذره که بچمو د ...

امیدوارم بچت صحیح و سالم زود بیاد بغلت اما اگه رفتی بیمارستان قائم و لازم شد بری پیش دکتر مغز و اعصاب برو پیش دکتر فرح اشرف زاده دکتر طوسی و اخوندیان خوب نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا.یعنی چی خوب نبوده؟ الان باید چکار کنی برا بچه؟ اگه بچت تو سونوهای دوره جنینی هیچ مشکلی نداشته و الان براش مشکل درست شده احتمال اینکه کار کادر بیمارستان باشه وجود داره

از دکترت به هیچ عنوان نگذر.درسته شکایت بیمار از پزشک تو ایران به هیچ جا نمیرسه ولی حداقل دل خودت ی کم آروم میشه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا.یعنی چی خوب نبوده؟ الان باید چکار کنی برا بچه؟ اگه بچت تو سونوهای دوره جنینی هیچ مشکلی نداشته ...

بقول خودت از شکایت چه فایده.هیچکدومم تایید نمیکنن که مال موقع زایمانه چون همکارن

بقول خودت از شکایت چه فایده.هیچکدومم تایید نمیکنن که مال موقع زایمانه چون همکارن

اون که آره ولی ی ذره دل خودت آروم میشه آخه با نحوه زایمانت خیلی به حقتون ظلم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چی شد بچت؟ خوبین؟ ی خبری از خودت بده.نگران نی نیتم

سلام عزیزم بچم خوب نیست.ورم داشت دستو پاشم هرچی دست میکشیدم تکون نمیداد.هرروزتا دست میزدم تکون میخورد.الان فقط از خدا میخوام بچم بیشتر از این زجر نکشه.بیشتر ازین بدنش سوراخ نشه  

سلام عزیزم بچم خوب نیست.ورم داشت دستو پاشم هرچی دست میکشیدم تکون نمیداد.هرروزتا دست میزدم تکون میخور ...

خدا بهترین رو برات پیش‌بیاره

در اوج ناامیدی،بسی امید هست

دل بسپار ب خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

سلام عزیزم بچم خوب نیست.ورم داشت دستو پاشم هرچی دست میکشیدم تکون نمیداد.هرروزتا دست میزدم تکون میخور ...

وای خدا اصلا نمیدونم چی بگم.ان شاءالله خدا فرشته کوچولوتو نجات بده ازین وضعیت.الهی که به سلامتی ببرینش خونتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا اصلا نمیدونم چی بگم.ان شاءالله خدا فرشته کوچولوتو نجات بده ازین وضعیت.الهی که به سلامتی ببری ...

تا ببینم چی برامون مقدر شده.فعلا که هردوتا مون مثل روانیا شدیم هم من هم شوهرم