2777
2789

خانوما من بچه م پنج سال پ شش ماهشه بعضی حروفو اشتباه میگه مثلا به قلب میگه جلب ، به قالی میگه جالی به  کوچیک میگه اوچیک  و ..و..و 

ایا نیاز هست من ببرمش گفتار درمان؟ یکی میگه ببر یکی میگه نبر مدرسه میره درست میشه .. 

همچین موردی داشتین اطرافتون ایا بردن گفتار درمانی یا نه؟؟

این اشتباهات تلفظی باید قبل از پیش دبستانی برطرف بشه….

در بیشتر موارد مشکلی پیش نمیاد و بچه خوب پیش میره ولی گاها هستن بچهایی ک باید باهاشون کار میشده ک یوقتی در اموزش خوندن و نوشتن درمدرسه مشکلی براشون پیش نیاد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ فقط مشکلش حرف ق هست اره برو گفتاردرمانگر بهت میگه چه بازیهایی بکنی یکماهه یاد میگیره مثلا دختر من بعضی کلمات و اشتباه میکفت مثلا دندون پزشک رو گفت هرروز کلمه رو بخش بخشی باهم تکرار کنید یاد میگیره روز دوم یاد گرفت 

برای ق هم بهت میگه نهایتش دوجلسه اس دیگه

بله بچه دخترداییم تا ۷ سالگیش درست صحبت نمیکرد و بعد کم کم خوب شد 

سعی کنید باهاش تمرین کنید تا بهتر بشه مثلا بگید خروسه میگه قوقولی قووقوووو و صداهایی ک داخل حرف ق هست رو باهاش تمرین کنید

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

دختر من تا شش سالگی ق و ر نمیتونست بگه. مثلا میگفت عوری یا یویوئک. قبلتر که کوچولو بود ک و گ هم نمیتونست بگه بعد یاد گرفت. شش سالگی بالاخره ق و ر هم خودش یاد گرفت کار خاصی نکردیم. الان که مدرسه میره س و ش رو خیلی شبیه هم میگه و ت و چ رو هم شبیه میگه. معلمش گفت درست میشه نگران نباش اگهههههه نشد بعد بهت میگم یکی دو جلسه گفتاردرمانی ببریش که اونم فکر نمیکنم لازم بشه چون فرقشونو توی کلمه میدونه و مطمئنم یاد میگیره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من خودم گفتاردرمانم

واسه کج شنوایی چه راهکاری دارین؟

چون پسر منم همسن پسر استارتره 

و ب رو گاهی تو کلمات مختلف (و) میشنوه و (و )تلفظ میکنه 

مثلا کابینت رو میگه کاوینت

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊