این اشتباهات تلفظی باید قبل از پیش دبستانی برطرف بشه….
در بیشتر موارد مشکلی پیش نمیاد و بچه خوب پیش میره ولی گاها هستن بچهایی ک باید باهاشون کار میشده ک یوقتی در اموزش خوندن و نوشتن درمدرسه مشکلی براشون پیش نیاد…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ فقط مشکلش حرف ق هست اره برو گفتاردرمانگر بهت میگه چه بازیهایی بکنی یکماهه یاد میگیره مثلا دختر من بعضی کلمات و اشتباه میکفت مثلا دندون پزشک رو گفت هرروز کلمه رو بخش بخشی باهم تکرار کنید یاد میگیره روز دوم یاد گرفت
دختر من تا شش سالگی ق و ر نمیتونست بگه. مثلا میگفت عوری یا یویوئک. قبلتر که کوچولو بود ک و گ هم نمیتونست بگه بعد یاد گرفت. شش سالگی بالاخره ق و ر هم خودش یاد گرفت کار خاصی نکردیم. الان که مدرسه میره س و ش رو خیلی شبیه هم میگه و ت و چ رو هم شبیه میگه. معلمش گفت درست میشه نگران نباش اگهههههه نشد بعد بهت میگم یکی دو جلسه گفتاردرمانی ببریش که اونم فکر نمیکنم لازم بشه چون فرقشونو توی کلمه میدونه و مطمئنم یاد میگیره.