2777
2789

چ مارکیه؟ یا اگه میدونید چ مارکی خوبه؟ قیمتشم بگید😘

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Airpods pro 4  حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ ت

راضی هستین؟؟ میخاستم برای تولد شوهرم بخرم. اگه این قیمت باشه خوبه. کیفیت صداش چطوره و شارژش چقدر میمونه؟ ببخشید خیلی سوال کردم😅

[QUOTE=219431288]راضی هستین؟؟ میخاستم برای تولد شوهرم بخرم. اگه این قیمت باشه خوبه. کیفیت صداش چطوره و شارژش چقدر میم ...[/QUO

عیبی نداره عزیزم😀💖

اره من ک خیلی راضیم 

کیفت صداش عالیه قشنگ بیس موزیک ام احساس میشه

سنسوراش هم خیلی خوبه اصلا اذیت نمیکنه 

درمورد باطری اش هم بطور مداوم ۴ الی ۶ ساعت شارژ داره اگ ۲ ساعت بزنید ب شارژ 

من ک دانشجوعم همش تو گوشمه و راضیم در واقع 

اپل خوبه دیگه خواهر کم قیمت نخر کفیت ندارن

اپل که معلومه عالیه😅😅حیف در اون پول ندارم🤕 یعنی داشتم قرض دادم شوهرم😐😐😕

[QUOTE=219431288]راضی هستین؟؟ میخاستم برای تولد شوهرم بخرم. اگه این قیمت باشه خوبه. کیفیت صداش چطوره ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. تو دیجیکالا سرچ کنم ببینم این مارک رو داره. اون مدل که تو هر دو گوش میره یا تکی؟

اپل که معلومه عالیه😅😅حیف در اون پول ندارم🤕 یعنی داشتم قرض دادم شوهرم😐😐😕

خب عزیزم من ای کپیشو دارم اصلشو هم دارم یعنی اصلش مال منه ای کپیش مال شوهرمه اونم خوبه حدوا دو سه تومن میشع بخر

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
دو گوشه  نمیدونم من ک از دیجی کالا خاطره خوبی ندارم😂

ممنون گلم😍😍منم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا هم نه مرجوع میکنم😅