2777
2789
چجوری اخه چن وقته خودمو حبس کردم لب ب غذانمیزنم نمیتونم😭

چرا واقعا ؟شما غذا نخوری بشینی هر روز گریه کنی اون عاشقت میشه ؟ نه اصلا اون هشق و حالشو میکنه تو زندگی با ارزشت به فنا میره خدایی بیخیال توم عشق و حال کن 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
خانواده ای نداره پدرو مادرش اعتیاد دارن کسیونداره..

اگه شرایطتت خوبه یه مدت به خودت برس یه بار که رفتی پیشش یه بهانه بیار عادی برخورد کن یه لباس شیک بپوش وارایش واینا ودیگه بهش اصرار نکن یکم حس حسادت میادسراغش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا التماسش میکنی😐

دوس ندارم کوچیک شم ولی دلم حالیش نی نمیتونم دوسش دارم😭

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
دقیقاازهمین میسوزم😭

چرا التماسش میکنی وقتی دوست نداره لیاقت نداره ولش کن تا به خودش بیاد شاید لج کرده

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
داره زهر چشم میگیره یک عمر راحت وهسه خودش باشه تو هم بچه هاشو بزرگ کنی و جلوش خم و راست شی. جیکتم در ...

گیجم نمیدونم چرا یهوزندگیم ازاین رو ب این روشد

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
خوشم نیومد ببخشید ایشالله عاقل شی دربند کسی باش که دربند توباشه

میدونم فقط نمیدونم چجوری رفتنشو باورکنم سخته واسم چجوری نخوامش😭

میدونم فقط نمیدونم چجوری رفتنشو باورکنم سخته واسم چجوری نخوامش😭

همونجور که نمیخوادت نخوادش خودتو سرگرم کن ایشالله بهترین ها نصیبت بشه

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
عزیزم تا اونجایی که حالی شدم از چت هات. اینه که قبلا به سیگار کشیدنش گیر دادی. و اذیتش کردی بابت اون ...

سیگار یکی ازبهونه هاشه شرط ازدواجمون این بود ک اهل دود نباشه اونم گفت چشم من اصن اهل دود نیسم بعد عروسی فهمیدم ک دروغ میگه وسیگارمیکشه من بابت این موضوع گلایه کردم ک چرا شب خاستگاری دروغ گفتی بهم

درکل بهونشه وگرنه من ک گفتم کنار میام عب نداره

واس بارداریت از ته دلم ارزو کردم یهوییییی

واااااای گلم الهی قربونت بشم یه دفعه اشک تو چشام جمع شد😔

خوشحالم کردی انشاالله خدا همیشه خوشحالت کنه فداتشم❤️❤️❤️😘😘😘😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
الانم مغرور شو 

لعنت ب من فقط دعا کنید ک اون منو بخواد ولی من دیگ نخوامش..اگ بتونم ازش دل بکنم دیگ ب هیچ مردی دل نمیبندم😭

اگه شوهرته تف کن روش تو هم برو با از اون بهتر خاک تو سرش

اگ شوهرم نبود خیالمم نمیومد..شرایط من فرق داره ی روزایی همه بهم میگفتن تو چرا بااین ازدواج کردی خانواده نداره من پشتش درمیومدم اونم میگف ب همه ثابت میکنم ک بلدم خوشبختت کنم اما حالا

اینچیزاس ک داره میسوزونه منو

واااااای گلم الهی قربونت بشم یه دفعه اشک تو چشام جمع شد😔 خوشحالم کردی انشاالله خدا همیشه ...

فدااات گلم اتفاقا شهرما بارونم میاد یهویی چشمم افتاد دعا کردم برات ایشالله ک سال دیگ این موقع  ارزوت رسیده باشی 😘😘😘😘😘

اسی فقط اونجا. که گفتی بیا  برگرد بیاببین چجوری سگت میشم متاسفم برات واقعا متاسفم حالم از این ت ...

خودمم حالم اع خودم بهم میخوره..ولی دوسش دارم میفمی؟؟هرجا میرم بهم میگن ببین تو چی کردی ک یهوسردشده یبارنشد یکی پشت من دراد بگه حق داری..مامانم میگه بهش محبت کن برگرده 

چیکارکنم میگی