2777
2789
عنوان

کیا شوهر قهرو داشتن و الان درست شده?? اونایی که درست نشده هم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
چرا موندی تو اون زندگی? هنوز دوسش داری? من که هربار قهر کرده نسبت به قبل ازش سرد شدم دلم شکسته آخه ...

ایشششششش، حتی یه ذره هم دوسش ندارم، مثل مجسمه ی یخی بی احساس و خشک میمونه، منم نسبت بهش هیچ حسی جز تنفر ندارم. فقط بخاطر بیماری پدرم دارم تحمل میکنم. 

نه  منم مثل خودش  قهر می کنم لجباز شدم امتحانش  کردم قبلا فقط باید مثل  خودش ...

خودت هم قهر میکنی باعث شده این کارشو بزاره کنار یا کم کنه?

همسر منم مستقیم نمیگه طلاق ولی سر بسته میگه که منو بترسونه

الانم که بچه کوچیک داریم تا قهر میکنیم میگه همخونه باشیم به بچه ات برس هرچی لازمه میخرم ولی کاری به کار هم نداریم و....😐😢

باور کن منم خیلی خسته شدم اینبار بگه جدا شیم قبول میکنم خسته ام  ازین که شوهرم تکیه گاه خوبی نیس راحت جا میزنه و پشتم نیس... و اینکه تا حالا هیچچچچ وقت خیالم از زندگیم راحت نبوده😢

احساس میکنم اون منو نمیخواد منم که آویزونم... غرورم شکسته... 

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم قهر میکنی باعث شده این کارشو بزاره کنار یا کم کنه? همسر منم مستقیم نمیگه طلاق ولی سر بست ...

هیچ  فرقی نکرده 

ولی اعصاب من راحت تره دهن به دهن نمی گذارم 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو