2777
2789
عنوان

این زعفرونه واقعا؟

340 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.

یه بنده خدایی یه روز یه شیشه زعفرون اورد برام گفت سابیدم دم کردم بذار تو یخچال استفاده کن.

اما زعفرونش به طرز عجیبی مشکوکه.

من پودرایی که قبلا توی کابینتش دیده بودم نارنجی رنگ بود و عین پودر.یعنی اصلا دونه ی زعفرون نبود.پرسیدم گفت من با دست میکوبم کامل له میشن.

حالا شما رنگ اینی که برام فرستاده رو ببینید....مثل بتادین پررنگه.عین خون...طبیعیه بنظرتون؟

اینم بگم شخصی که اورده به هیییچ عنوان آدم لارجی نیست.ازیناس که مثلا میگرده برنج های خورده و قاطی دار میخره که بخورن.

لطفا اگه کسی میدونه این ممکنه چی باشه بگه خواهشا.بخاطر سلامتیم میترسم.هر پیشنهادی دارید بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که تو گفتی ترسیدم جادو جنبل نکرده باشه

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

زعفرونو به کسی هدیه میدن؟

ما تو خونمون ته شیشه شو پاک می کنیم با آب که هدر نره

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋