2777
2789
عنوان

خانم های یزدی بیااین

138 بازدید | 20 پست

خانوما یزدی ها چطور ادمایی هستن؟ رسم و رسوماتشون چیه؟ویژگی های اخلاقیشون جیه چ خوب چه بد بگین

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یزدی نیستم؛ ولی ب خاطر کار شوهرم اومدم‌ یزد زندگی میکنم

آدمای خوبین؛ سرشون تو کار خودشونه

ولی ی بار یکی از خانماشون داشتم حرف میزدم خیلی خوب بود؛ 

همین که گفتم من یزدی نیستم ۱۸۰ درجه تغییر کرد

بهم اخم کرد

هنوزم تو شوکم چرا اونجوری شد

از اون ب بعد میترسم پیش کسی بگم من یزدی نیستم

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
من یزدی نیستم؛ ولی ب خاطر کار شوهرم اومدم‌ یزد زندگی میکنم آدمای خوبین؛ سرشون تو کار خودشونه ولی ی ...

چرا حساسن؟؟

همه جاخوب وبد هست بیشترجهزیه وسیسمونی اینابراشون مهمه بیشتر براشون مهمه که دختری باحیاباشه حتی مان ...

چ جالب دیگ چی

چ جالب اخلاقاشون چطوره

باید قبول کنیم که همه جا خوب و بد هست ولی خیلی زندوست و مهربونن تو کار خونه به خانوما کمک میکنن افراد قانعی هستن و کمی مذهبی البته اینایی که من دیدم اینطور بودن

https://abzarek.ir/service-p/msg/844911
باید قبول کنیم که همه جا خوب و بد هست ولی خیلی زندوست و مهربونن تو کار خونه به خانوما کمک میکنن افرا ...

مرسی عزیزم

چرا حساسن؟؟

نمیدونم والا؛ فقط اون خانم اونجوری باهام رفتار کرد خیلی ناراحت شدم؛ 

بعد اون هر کی و دیدم آروم بودن و سرشون ب کار خودشون، 

فضول نیستن

بعدم ب نظر مذهبی میان؛ چون اکثرا چادری ان

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!