2777
2789
خلاصه دوباره اومدن معاینه و من پنج سانت بودم و تا پنج سانت بازشدم و دیگه پیشرفت نکردم😔 اومدن بهم سو ...

کدوم بیمارستان بودی برا چی اینکارو کردن شما که سی و شش هفتت بوده برا زایمانت که دیر نشده بوده که بگن بستری شو امپول فشار بزنن بهت باید صبر میکردی تا خود دردات شروع شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم پایین از تخت و حالت دسشویی ایرانی نشستم پاهام و باز کردم رو توپ نشستم یهو احساس کردم دسشویی دارم به ماما  گفتم گفت برو بزا معاینت کنم معاینه کرد و گفت شش سانتی داری باز میشی بیا دوباره بشین رو توپ منم رفتم ولی ایندفعه یهو احساس فشار کردم و بهش دوباره گفتم من احساس زور دارم گف برو دوباره معاینت کنم یهو معاینه ام کرد و داد زد بچها فوله بیاین😂منم که از خوشحالی پرواز کردم دردام زیاد بود از کمرم درد داشتم ولی شکمم نه

من از طبیعی وحشت دارم فقط سزارین

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

خلاصه اینکه من رفتم رو تخت زایمان و  بهم گفت هر موقع احساس فشار کردی زور بزن منم داد میزدم دیگه اخراش جون نداشتم اصلا برش و زد که تو اون دردا خیلی دردش به چشم نیومد و اندازه یه نیشگون بود ینی بعد چند تا زور دیگه پسرم دنیا اومد و راحت شدم بعدشم جفت اومد و بخیع زدن که خیلی درد داشت و من همش و حس کردم 😭 خلاصه 17ساعت من اونجا بودم تا هشت و بیست دقیقه شب آیهان من بدنیا اومد

من مث سگ از طبیعی میترسیدم برا همین سزارین انتخاب کردم انصافا خیلی بهتر از طبیعیه

منم میترسم،وحشت ناک،بهش فکر میکنم نفسم بند میاد، سزارینم هزینش بالاست🥺

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚