2777
2789
عنوان

وزن مناسب قد

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 42 پست
🤣 عزیزززرم منم دلم میخاد لاغر مردنی باشم  ولی مامانم نمیزاااااره الان 64 کیلو هستم  ق ...

وای خوشبحالت کاش وزن توروداشتم الان من مجرد بودم چاق نمیشدم ازرو۶۵ تکون نمیخوردم الان ۶۹ ام 

کم کن توام دوس داری دیگه لاغری رومنم دوس دارم هرچند همه میگن بیریخت میکنه آدمو خخخ

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خوشبحالت کاش وزن توروداشتم الان من مجرد بودم چاق نمیشدم ازرو۶۵ تکون نمیخوردم الان ۶۹ ام  ک ...

🤣 اره والا میگن زشت میشی لاغر شی 

ولی میخام نهایتش ب 60 یا 62 برسم 

و تموممم، 😍🤣

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
پس چرا من با قد ۱۷۰وزن ۷۰ متوسط رو به لاغر  نشون میدم

لابد بستگی ب استخون بندی داره

دور مچت اگ از 17 ب بالا باشه با توجه ب قدت 

میشی استخون بندی درشت 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
من قدم ۱۷۰ وزنمم ۶۸ تا ۷۰ متغیرع بستگی ب غذاهای ک اون روز میخورم داره🤣🤣

🤣 🤣 👌

🤣 اره والا میگن زشت میشی لاغر شی  ولی میخام نهایتش ب 60 یا 62 برسم  و تموممم، 😍🤣

اگه لاغردوس داری ۶۰ خوبه دیگه الانم فکرکنم لاغرباشی درسته

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
کاری به شکم پهلو نیست کلا از بازو و ران و پا هم متوسط و حتی یکمم لاغرم

حتما به نظرت میاد چون قد بلندی وگرنه لاغر حساب نمیشه وزن ۷۰ متوسط رو به تپله

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند