همیشه آدم مثبت اندیشی بودم اما یه مدت یه مشکل بزرگی برام پیش اومد و درست وقتی که از همه کسایی که دوستشون داشتم و اونها هم ادعاشون میشد دوستم دارن انتظار داشتم ازم حمایت کنن میتونم بگم تقریبا همه بهم پشت کردن. همه منو رنجوندن و دنبال نفع و خواسته خودشون رفتن. این بیشتر از خود مشکل کمرم رو شکست. واقعا دلم شکسته. ماها فقط خدا رو داریم ولی حیف که نمیدونیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رسم دنیا همینه اینجور اتفاقا باعث میشه ادم قوی تر شه بیخیال
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
رسم دنیا همینه اینجور اتفاقا باعث میشه ادم قوی تر شه بیخیال
آره احساس میکنم اینکه توی یه مدت چند ماهه همه اطرافیانم به نوعی روی دوم خودشون رو نشونم دادن بزرگترین درس زندگیم رو بهم داد اما واقعا داغونم کرد. قلبم هزار تکه شدم
هیشکی نمیدونی ولی تو لحظه های سخت فقط خودتو داری و خداتو... همین
آره تو شادیا همه هستن و قربون صدقه ات میرن اما امان از وقتی که برخلاف میلشون عمل کنی یا نفعشون رو به خطر بندازی. اونوقت احساس میکنی طرف مقابل رو اصلا نمیشناسی
آره احساس میکنم اینکه توی یه مدت چند ماهه همه اطرافیانم به نوعی روی دوم خودشون رو نشونم دادن بزرگتری ...
اره دیگه غصه شم نخور وقتی خودت قدر خودت بدونی همین کافیه دیگرانم مثل همیشه هستن ولی تو به خودت تکیه کن
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃