2777
2789

میخواست عکس خودش رو بفرسته گوشیشم مدتیه هنگ میکنه ،دستش خورد عکس دو تا دختر ورزشکار توی شهرمون که کانال شهرمون گذاشته بود رو فرستاد بعد سریع نوشت اشتباه شد!منم گفتم آره متوجه شدم 

بعدش یکم حرف زدم باهاش و تهدیدش کردم فکر می‌کرد شوخی میکنم کلا غیبش زد یهو🙄

و بعد رفتم عکس اون دخترا رو توی کانال خبررسانی شهرمون دیدم ،توی عکسی که گذاشتن برش خورده هست عکس و پاهاشون معلوم نیست فقط صورتشون معلومه 

ولی عکسی که نامزدم فرستاد کاملا قدی بود پاها هم معلوم بود شک کردم خیلی بهش تا الان شک نکرده بودم هیچ وقت 

دو تا دخترا هم اصلا خوشگل نبودن و از همه لحاظ من سرترم 

خواستم باهاش حرف بزنم برخوردم چطوری باشه که بدونه ناراحت شدم و ممکنه برخورد بدی باهاش داشته باشم🧐

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشکارن امکان داره هرجایی عکسشون باشه بنظرم الکی نگرانی

نامزدمم ورزشکاره و مربی ورزشی هست ولی اصلا ربطی به تکواندو نداره رشته اش،تا جایی که میدونم عکس من رو سیو نداره توی گالری چون صفحه گوشیش ممکنه روشن باشه یا دستش بخوره یهو بره استوری پیج کاریش،یکبار این اتفاق افتاد،یکم حساس شدم که چرا عکس اون دوتا دختر رو ذخیره داشته

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اصلا از کجا عکس کامل اون دوتا دختر ها رو آورده؟

منم برای همین عصبیم،نامزدم مربی ورزش هست ولی رشته اش یک درصد هم ربطی به رشته ورزشی اون دخترا نداره😅،نمیدونم یکم تعجب کردم و با خودم میگم شاید گروه ورزشی داشته باشن واتساپ و این عکس ذخیره شده براش توی گالری

هیچی ولش کن ....شاید یکی براش فرستاده داخل گالریش ذخیره شده اشتباهی دستش خورده .منم خیلی گیچم شده چی ...

والا نمیدونم،ولی اینکه یهو وسط حرف زدن من رفت و ساعت ۵ پیام داد خوابم گرفته بود تا الان خیلی عصبیم کرده بیشتر شکاک شدم

منم برای همین عصبیم،نامزدم مربی ورزش هست ولی رشته اش یک درصد هم ربطی به رشته ورزشی اون دخترا نداره😅 ...

شاید چی بگم نمی خوام بد بینت کنم شاید تو گروه کانل جاهای دیگه عکس کامل شون بوده 

عزیز شاید اشتباهی شده شاید تو تلگرامی کانالی چیزی بوده دستش خورده دانلود شده و ذخیره 

پیش میاد یااینکه داشته خبرهارو دنبال میکرده دستش خورده اسکرین گرفنه

من خودم زیاد این اتفاقا برام پیش میاد 

سر اینجور چیزی سریع گارد نگیر ادم اول باید مطمعن مطمعن بشه که چیزی هستتتت بعد گارد بگیره 

این کار میکنی نامزد خیلی چیزا ازت پنهان میکنه چون میفهمه زیادی حساسی بهت نمیگه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
شاید خواسته استوری کنه پیج کاری و تبریک بگه بردشون مثلا🥴

کاش اینطوری باشه،ولی اصلا اینطوری نیست و نامزدم خیلی وقته توی پیج کاری و شخصیش زیاد فعالیتی نداره و این دخترا رو هم نمیشناسه اگر بشناسه توی پیج کاریش فالو داره به خاطر تبادل پیج ها

والا نمیدونم،ولی اینکه یهو وسط حرف زدن من رفت و ساعت ۵ پیام داد خوابم گرفته بود تا الان خیلی عصبیم ک ...

گلم من دوازده ساله ازدواج کردم اوایل خیلی گیرش بودم‌تا حتی دو سه سال پیش 

حالا می فهمم چه قدر خریت کردم اعصاب و روانم گذاشتم پای اون .تو رابطه با جنس مخالف اصلا اعصاب و روانت تحت هیچ شرایطی نزار به پاش و بی خیال باش فقط فکر خودت باش و آرامشت و این که بهت خوش بگذره وگرنه چند سال دیگه میشی یه آدم استرسی .بی اهمیتی و اهمیت دادن به خودت و ابراز علاقه کلامی و آرامش دادن به طرف مقابل اعتماد داشتن بهش نشونه اعتماد به نفس خودته .اگه زیاد بهش گیر بدی فقط ازت فراری میشه