2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین ؟

331 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

تو یکی از تاپیک هامم گفته بودم راجب مادرشوهرم که چه کارا کرده که من و پسرش ازدواج نکنیم .

حالا بعد این همه اتفاق سه شنبه که همسرم رفت بهشون سر بزنه گفته میخواد بیاد آشتی کنون .که شب یلدا رو هم بریم پیششون .

شما بودین قبول میکردین ؟

نمیدونم جواب همسرمو چی بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونی چه کارا که نکرده بعدشم میگه آشتی حتی نمیخواد معذرت خواهی کنه

حق داری واقعا سخته..اما خب بعنوان بزرگتر هیچوقت بقول شما معذرت خواهی نمیکنه.حتی همسرتونم زیربار نمیره..اگرم اشتی نکنی میگن طاقچه بالا گذاشتی..تنها چاره بنظرم اشتی و عدم صمیمیت هست

آشتی کن ولی خیلی سریع خودمونی نشو که مادر شوهرت فک کنه هر کاری دلش می خواد می تونه بکنه تو هم ساده ای و سریع می بخشی

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...

اگه اشتی کردی سنگین باشه هی نرو بیا باز اختلاف شه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تورو خدا میبینی چه پر روعه ؟حتی نمیخواد معذرت خواهی کنه  من تصمیم دارم نبخشم فقط نمیدونم امروز ...

همین اومدنش یعنی غلط خوردم  بستگی به شوهرتم داره دیگه میتونی بگی من کینه ای ندارم تو دلم بخشیدم همرو خدا ببخشه منت بذاری بعدم بگی یلدارو قول دادیم به فلان کس انشالا بزودی مزاحم میشیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب