2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد 😳😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 57 پست
من ۸ سالم بود کلاس سوم بودم همون موقع هم میدونستم ولی لازم نبود خب چون من ۴ سال بعد پریود شدم ولی بع ...

اخه این الفبا هم کامل بلد نیس 

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
۸سال ‌اگه نیمه‌اولی باشه کلاس سومه‌ولی اگه نیمه‌دومی‌باشه‌کلاس دوم‌ هست چطور میشه کلاس اول

نمیدونم

منکه خودم هست سالگی رفتم مدرسه

یعنی تولدش ۳ اذر بود 

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ ولی همه از 7 سالگی میرن ها تازه تو خیلی از کشور ها هم ک 6

نیمه دوما دیرتر میرم مثل خودم

وای 😑😑😑😑😑😑

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
بلوغ زود رس😐 تو کشورای دیگه از کودکی با این مسائل عادی برخورد میشه و گفته میشه بلوغ زود رس نمیگیرن ...

نه آموزش زیادی نه کم.متناسب با سن کودک آموزش داده بشه.بنظرم برای داداش شما تو ۸ سالگی لزومی نداشت بدونه خانمها پوشک استفاده میکنند چون لزومی براش نداشت.حالا یه کم بزرگتر میشد بهتر بود دونستنش براش.

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
جدی؟ ولی همه از 7 سالگی میرن ها تازه تو خیلی از کشور ها هم ک 6

من دخترم ماه دیگه‌تولدشه.میشه ۶.و‌پیش دبستانیه.سال دیگه ک این‌موقع‌تولد ۷ سالگیشه‌کلاس‌اوله.و سال بعدش‌‌ک‌میشه ۸‌کلاس دومه.استارترو‌حتما دیر ثبت نامش کردن

وا خب باید بدونه بعضی از بچه ها زود پریود میشن اگه ندونن عواقب بدتری داره شما هم نگران نباش چیز خاصی نیست که خجالت بکشی یه مسئله طبیعیه

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
شماچراآبروت بره،اوتابایدآبروشون بره که بچه ۸ ساله میدونه نوادبهداشتی چیه،واقعاخجالت داره

میشه بفرمایین کجاش خجالت داره؟ اگه بچه تو این سن پریود بشه و ندونه اونوقت میدونین چه عواقب جبران نشدنی داره؟ این افکار خجالت داره

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

از خودش می‌پرسیدی چرا این حرفو زدی؟ از کجا میدونی؟ یا مادرش یا معلمانش یا تلویزیون و ماهواره  و یا ممکنه دوستاش گفته باشن.

ولی بهرحال چیز خجالت آوری نیست حتی اگه به باباش بگه. 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام