2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد 😳😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 57 پست
میشه بفرمایین کجاش خجالت داره؟ اگه بچه تو این سن پریود بشه و ندونه اونوقت میدونین چه عواقب جبران نشد ...

هشت ساله پریودمیشه!!!!!افکارشمافاجعس که بچه های گستاخ تحویل جامعه میده،بچه پریودمیشه مگه،دوران بلوغ اره به دخترآدم توضیح میده،والابرادرا مابزرگم بودنمیدونست من پریودم،پریودیه زن اصلاخجالت نداره ولی چرایه بچه بایدبدونه اونم هشت ساله

هشت ساله پریودمیشه!!!!!افکارشمافاجعس که بچه های گستاخ تحویل جامعه میده،بچه پریودمیشه مگه،دوران بلوغ ...

بله پریود میشه 

شما اول اطلاعاتتو ببر بالا بعد اظهار نظر بفرما 

البته اینجا همه خودشونو علامه میدونن 

بچه ای که طبیعی ترین بخش بلوغشو بدونه گستاخه؟ مگه زنا کرده؟ خجالت آوره

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پریود میشه  شما اول اطلاعاتتو ببر بالا بعد اظهار نظر بفرما  البته اینجا همه خودشونو ...

عزیزم من فوق لیسانس این رشترو دارم نشنیدم ۸ ساله پریودشه،گودزیلاهای این نسلومادرایی مثل شماتربیت میکنن ومیگن آره میشه،منی که ازدوران بلوغ فهمیدم چم شده یابرادرم که اصلا نمیدونست چیه یا اینقدرادب داشت که نگه،خداروشکرامثال شماعلامن باشه ما کودن شمافیلسوف

در چه موردي؟

پسرم درمورد جنسیت خیلی کنجکاو شده تازگی متوجه شدم از تو اینستاگرام مدلهای لباس زیر سرچ می کنه می بینه وقتی ازش پرسیدم جرا اینا رو نگاه می کنی گفت خوشم میاد باسن خانوما قشنگه🙈پدرش میگه همه پسر بچها همینن فقط این به زبون میاره اما من فکر می کنم خیلی زوده خیلی نگرانم که از الان داره واکنش نشون‌ میده من از وقتی نوزاد بوده تو خونه خیلی مسائل رو رعایت کردم که دچار بلوغ زودرس نشه اما انگار اصلا موفق نبودم نمی دونم‌ چیکار کنم به نظرت لازمه از الان ببرمش مشاوره یا هنوز زوده🌧

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
پسرم درمورد جنسیت خیلی کنجکاو شده تازگی متوجه شدم از تو اینستاگرام مدلهای لباس زیر سرچ می کنه می بین ...

٤ ساله دسترسي نتش ازاده؟

سواد داره؟

كنجكاوي جنسي توي همين سن و سال شروع ميشع اما نه در مورد بيكيني و باسن.بيشتر در مورد الت جنسي.و نه در اون حد كه بره سرچ كنه!

با كسي بزرگتره خودش ارتباط داره؟

💕

عزیزم من فوق لیسانس این رشترو دارم نشنیدم ۸ ساله پریودشه،گودزیلاهای این نسلومادرایی مثل شماتربیت میک ...

اتفاقي ديدم پيامتون رو.

بله من مراجع ٧/٨ ساله دارم پريود ميشه.

ي سر بريد مطب پزشكاي غدد تماما مراجعين كودكان همين سني هستن  اومدن براي تاخير انداختن بلوغ

💕

٤ ساله دسترسي نتش ازاده؟ سواد داره؟ كنجكاوي جنسي توي همين سن و سال شروع ميشع اما نه در مورد بيكيني ...

نه با کسی ارتباط نداره به طور اتفاقی رفته تو سرچ اینستا م تو کانال فروشگاهی که من ازش لباس زیر می خرم 

اتفاقا اصلا درمورد آلت جنسی کنجکاوی نداره اما مدتیه که عذر می خوام حس می کنم گاهی نعوذ داره خودش که به دکترش گفتم میگه توواین سن خودارضایی طبیعیه چیزی نمی فهمه فقط یه حس لذت داره از این کار به مرور زمان یادش میره اما من نگرانم شاید این حالت درمورد عکسایی که دیده پیش اومده باشه 

لازمه ببرمش مشاوره یا باید ببرمش دکتر غدد؟🌧

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
حتما مشکل دارن من نه تاحالاندیدم

نه مشكل خاصي هم ندارن.بلوغ ثانويه با يك سري شرايط بروز ميكنه..الان بع خاطر شرايط تغذيه/عدم تحرك/چاقي شكمي بچه ها و ..پيش مياد.

اكثرا خانواده ها پنهون ميكنن و بع كسي از اقوام و آشنايات نميگن.چون ميترسن مثل شما برچسب مشكل دار بودن زده بهشون.

سير طبيعه بدن هست،يكي زودتر يكي ديرتر

💕

نه با کسی ارتباط نداره به طور اتفاقی رفته تو سرچ اینستا م تو کانال فروشگاهی که من ازش لباس زیر می خر ...

خط اول چون چيزيه كه مثلاشما با لباس زير توي خونه نيستي چون نديدع براش شايد كنجكاوي داره.بايد سرچتو پاك كني..و محدود كني دسترسيو تا براش تداعي نشه از ذهنش ميره.

در مورد مورد دوم اگر جايي خودشو ميمالع يا دست ميزنه، بايد تابم تنها بودنشو كم كني..هروقتث ديد توي اون حاله هوايشو به چيزي پرت كني..بازي هاي دست ورزي و ..!

دكتر غدد دختراعارو ميبرن توي اين سال..براي پسرا موضوعيت نداره.

با همين يكي دو مورد نميشع نظر داد،ولي بلاخره همه افراد بايد روانشاس داشته باشن و براي ايت مسائل مراجعه كنن

💕