2777
2789

رژیم اصولی باید بگیری در کنارشم ورزش کنی 

بهترین راه حل باشگاه رفتنه 

باعث میشه خودتو موظف بدونی حتما جلسات رو بری و رژیم رو رعایت کنی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

من الان ی ماهه رژیمم هیچ تغییر تو خودم حس نکردم ورزشم نمیتونم کنم بچه کوچیک دارم

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری بودم هرکاری میکردم لاغر نمیشدم رفتم ازمایش دادم معلوم شد بخاطر پرکاری تیروئیده

بعدش درمان کردم و لاغر شدم

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

من تو دو ماه نه کیلو کم کردم موقع خوردن یاد همه تحقیرایی که شدم تو زندگی میفتادم هر تحقیری نمیتونستم بخورم پیاده روی و حلقه هم زیاد میزدم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
رژیم اصولی باید بگیری در کنارشم ورزش کنی  بهترین راه حل باشگاه رفتنه  باعث میشه خودتو مو ...

الان کلی وقت هس ک نون و برنج وماکارونی را کم کردم 

مشکل یبوستم دارم ....

الان کلی وقت هس ک نون و برنج وماکارونی را کم کردم  مشکل یبوستم دارم ....

رژیم سرخود نگیر که اصلا فایده نداره 

بهتره بری پیش متخصص تغذیه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من تو دو ماه نه کیلو کم کردم موقع خوردن یاد همه تحقیرایی که شدم تو زندگی میفتادم هر تحقیری نمیتونستم ...

عزیزم در روز چقدر حلقه میزدی و پیاده روی میرفتی؟

زژیمت چطوری بود؟ 

چقد نون و برنج میخوردی؟ 

توزوخدا بگو❤❤😪

پرکاری که لاغر میکنه 

برا بعضیا لاغر میکنه بعضیا چاق

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
عزیزم در روز چقدر حلقه میزدی و پیاده روی میرفتی؟ زژیمت چطوری بود؟  چقد نون و برنج میخوردی؟&nb ...

حلقه نیم ساعت تا چهل پنج دقیقه شاید یک ماه

پیاده روی هم یک ساعت تا یک ساعت و نیم

از رو نرم افزار  مانکن خوردنم رو تنظیم میکردم پنج قاشق بعضی اوقات ۸ قاشق

نون هم از رو مانکن 

مثلا ۱۲۰۰ کالری مجاز بودم همه رو تنظیم میکردم که بیشتر از ۱۲۰۰ نشه البته گاهی میشد

بستنی و شیرینی و خوراکی های متفرقه هم تقریبا میشه گفت اصلا نخوردم

حتی تولد بچم کیک نخوردم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘