zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 عنوان نوزاد دوماهم اسهال استفراغ گرفته چیکارش کنم؟ 106 بازدید | 6 پست دکترش بردم گفت چیزی نمیتونم بدم چون کوچیکه خیلی براش زینک داده بیبی کولیک و پدیلاک ازونطرفم سرفه میکرد گفت ریه هاش صدا میده ازیترو داده براش چیکارش کنم خیلی میترسم براش درمان خونگی چی بلدین؟😭 جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊 1400/09/26 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 برای اسهالش هم خودت چیزهای سفت بخور. خودمم اتفاقا بودم اسهال چیزایی ک خوبم کنه خوردم و خوب شدم ولی تاثیری رو بچم نزاشت جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 شیر خودتو میدی بهش؟؟؟ اره شیر خودمو میدم شیر خشک اینا نمیدم اصن جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊