2777
2789
عنوان

این تراز و رتبه خوبه جای امیدی هست فرهنگیان قبول شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 49 پست
عزیزم تا اونجایی که من می‌دونم وخودم شرکت کردم برای فرهنگیان شما رتبت باید زیر شش هزار باشه  ن ...

منطقه دو ام من 4000 هستش

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رتبه شما خوبه انشالله قبول بشید

مرسی ولی من بازم تلاشمو میکنم   

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
اینم بگم بعضی سال ها اصلا فرهنگیان نمی گیره مصلا کنک ور  87 و 85 اصلا فرهنگیان پسر نگرفت ولی 8 ...

وااای نگیید   

برای سال بعد کنکور دارید انشالله؟

1401

وااای نگیید    

به نظرم سال آینده هم میگیره چون دو سه سال اخیر دانشجو گرفت از طرفی چون خیلی از معلم ها دارن بازنشسته میشن احتمال این که به رتبه های بیشتر از سه رقم هم فرصتی داده بشه هست

به نظرم سال آینده هم میگیره چون دو سه سال اخیر دانشجو گرفت از طرفی چون خیلی از معلم ها دارن بازنشسته ...

من ازمونرو اونجوری ک باید نخوندم ادبیاتمو منفی زدم ولی اقتصادمو 60زدم جامعمو 80 زدم منطق فلسفمو 60 زدم  روان با اینکه اخرین بار تابستون  خونده بودم 40 زدم عربیامم میانگینشون 30 هست تلاشمو بیشتر میکنم

به سلامتی وبا دل خوش انشالله که حتما قبول بشید من خییییلی تلاش کردم ولی متاسفانه نشد....اگه سوالی دا ...

عزیییزم مرسی چرا قبول نشدی؟ مجاز شدی؟ مرسی قشنگم فقد چون گفتی ی چن تا سوال شما کلاسی ازمونی چیزی شرکت میکردین اگر میکردین چی؟ مهمه همشون؟

من ازمونرو اونجوری ک باید نخوندم ادبیاتمو منفی زدم ولی اقتصادمو 60زدم جامعمو 80 زدم منطق فلسفمو 60 ز ...

باراوله کنکور میدین؟سعی کن مواردی که خیلی ازبچه ها تو کنکور  نمی‌زنند شما بزنی روی رتبه تاثیر زیادی داره

عزیییزم مرسی چرا قبول نشدی؟ مجاز شدی؟ مرسی قشنگم فقد چون گفتی ی چن تا سوال شما کلاسی ازمونی چیزی شرک ...

من تا مرحله بعد مصاحبه هم رفتم ولی متاسفانه مصاحبه قبول نشدم بعد برای این میگم که رتبتون وسه رقمی کنید چون کسایی که رتبشون چهاررقم به بالا بود ضخیره بودند یعنی اگر هر کدوم از اون سه رقمی ها نمیتونستند قبول بشن از رتبه های چهار رقم استفاده میکنند